Mariken Bouhas-Janssen

Mariken werkt als orthopedagoog bij De Opvoedpoli in Den Haag. Ze heeft de Pabo afgerond aan de Marnix Academie in Utrecht en daarna orthopedagogiek gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Met een schat aan werkervaring met jonge kinderen en gezinnen, zowel nationaal als internationaal, brengt Mariken een unieke expertise met zich mee. Vóór haar terugkeer naar Nederland in 2018, heeft Mariken vijf jaar gewerkt bij kidsFIRST Medical Centre in Dubai, waar ze samenwerkte met gezinnen van diverse achtergronden en culturen.

Haar diepgewortelde passie ligt in het ondersteunen van ouders en jonge kinderen bij het opbouwen van betekenisvolle relaties en hen te begeleiden in de uitdagingen en vragen die zich voordoen tijdens de ontwikkeling, opgroeifases en opvoeding. Momenteel streeft ze ernaar om haar opleiding tot IMH-consulent binnenkort af te ronden.

Mariken staat bekend om haar enthousiasme, toewijding en betrokkenheid, en ze voegt daar graag een gezonde dosis humor aan toe om een positieve sfeer te creëren. Mariken werkt vanaf januari 2023 bij De Opvoedpoli.