Maak kennis

Bij De Opvoedpoli werken verschillende specialisten. Zij werken samen om kinderen, jongeren en hun ouders hulp te bieden.

Bij De Opvoedpoli werken specialisten met verschillende achtergronden. Zij werken intensief met elkaar samen om integrale hulp te bieden aan kinderen, jongeren en hun ouders. Onze zorg strekt zich bovendien uit over diverse leefgebieden van onze cliënten waardoor we ze de beste kansen op een oplossing bieden.

We hebben geen standaard aanbod, maar zijn flexibel, doelgericht en werken altijd efficiënt. We gaan uit van de vraag van onze cliënten, en werken op landelijk en lokaal niveau samen met verschillende organisaties: onder andere wijkteams, (huis)artsen, scholen en gemeenten. Bovendien staan we niet stil: dankzij wetenschappelijk onderzoek en innovatieve projecten blijven we ons ontwikkelen.

Jaarverslagen

Download ons maatschappelijk jaarverslag:

Care Express

De Care Express is onderdeel van De Opvoedpoli en richt zich op jongeren tussen de 12 en 23 jaar. De organisatie biedt naast diagnostiek ook praktische hulp. De problemen waar jongeren mee te maken hebben kunnen zich op verschillende gebieden afspelen: op school, met justitie of op emotioneel vlak. De specialisten van de Care Express bieden integrale hulp. Samen met de jongere onderzoeken ze wat nodig is om tot een goede oplossing te komen. Hiervoor werken ze met kleine teams die snel kunnen schakelen.

Ga voor meer informatie naar de website van Care Express.

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Neem dan direct contact op met een poli bij jou in de buurt. We helpen je graag verder!

Ons Kompas

Ons Kompas is de visie van De Opvoedpoli en Care Express. Het is de leidraad voor onze dagelijkse werkzaamheden. Ons kompas beschrijft wie wij zijn en hoe wij ons verhouden tot kinderen, jongeren, gezinnen, gemeenten, andere (zorg)aanbieders en verzekeraars. Het maakt duidelijk wat anderen van ons mogen verwachten. Blader door ons Kompas. Of download het bestand (pdf).