Maak kennis...

Maak kennis met alle medewerkers van De Opvoedpoli in Zoetermeer.

Madelief werkt sinds 2021 met veel plezier bij de Opvoedpoli Zoetermeer (Zuid) als gezinscoach en orthopedagoog. Daarnaast is Madelief Speltherapeut.

Mieke is orthopedagoog en sinds september 2021 werkzaam bij de Opvoedpoli Zoetermeer. Hier richt zij zich op diagnostiek en gezinscoaching.

Martine is sinds november 2019 werkzaam bij de Opvoedpoli als orthopedagoog. Ze heeft veel werkervaring met kinderen van alle leeftijden en hun gezinnen met complexe problemen. Martine heeft affiniteit in het werken met complex trauma en werken aan een veilige gehechtheidsrelatie.

Titia is psycholoog en speltherapeut en werkt als behandelaar en werkbegeleider bij de Opvoedpoli Zoetermeer Noord sinds 2012. Haar behandelingen richten zich onder andere op emotieregulatie, vergroten van het zelfvertrouwen en uitbreiden van het metalliserend vermogen.

Suzanne werkt sinds maart 2018 bij de Opvoedpoli als Orthopedagoog Generalist. Zij houdt zich bezig met diagnostiek en behandeling van kinderen en jongeren vanuit een systeemgerichte benadering. Aansluiten, enthousiasme creëren en eigen kracht zijn kenmerkend voor de benadering van Suzanne.

Michal werkt sinds 2020 als (regie)behandelaar bij de Opvoedpoli Zoetermeer Noord. Michal heeft ervaring met hechtingsproblematiek en trauma, emotieregulatieproblemen, angst en stemmingsproblematiek en ontwikkelingsachterstanden, vooral bij kinderen vanaf ongeveer 8 jaar, jongeren en jongvolwassenen.

Sinds april 2021 werkt Kathy als traumabehandelaar en gezinscoach bij De Opvoedpoli. Zij is toegepast psycholoog en levenslooppsycholoog i.o.

Ria is sinds september 2020 werkzaam bij de Opvoedpoli Zoetermeer Zuid als gezinscoach/transcultureel systeemtherapeut (i.o.).
Zij heeft vele jaren ervaring als gezinscoach en gelooft in de (veer)kracht van gezinssystemen bij het werken aan opvoedvragen.

Jolanda is werkzaam als speltherapeut. Door middel van spel gaat ze met het kind in een veilige omgeving werken aan hun ontwikkeling.

Merel werkt sinds november 2019 1 dag in de week voor de Opvoedpoli, in het kader van haar opleiding tot GZ-psycholoog.

Ineke is orthopedagoog-generalist werkt sinds 2020 bij de Opvoedpoli als hoofdbehandelaar. Hiervoor heeft zij lange tijd als gedragswetenschapper gewerkt bij een organisatie voor jeugd- en opvoedhulp.

Sinds 2020 is Zaïsta werkzaam bij de Opvoedpoli Zoetermeer als Systeemtherapeutisch werker. Daarvoor werkte zij in de volwassenen psychiatrie. In haar werk richt Zaïsta zich vooral op systemen. Iedereen in het gezin heeft een verhaal dat ertoe doet.

Milou werkt sinds 2019 met veel plezier bij de Opvoedpoli in Zoetermeer. Hier richt zij zich voornamelijk op gezinscoaching en jongerencoaching. Daarnaast is zij ook werkzaam als diagnosticus.

Siebe is in 2019 gestart met zijn baan als Psycho-Motorisch Therapeut (PMT) voor De Opvoedpoli. Als vaste basis werkt hij bij Zoetermeer Noord, maar is ook inzetbaar voor de locaties Zoetermeer Zuid en Pijnacker.

Marika is Orthopedagoog Generalist en werkt sinds 2020 als hoofdbehandelaar bij de Opvoedpoli. Hiervoor heeft zij als orthopedagoog gewerkt in het onderwijs en ruime ervaring met alle processen rondom het leren en ontwikkelen van het schoolgaande kind.

1 2 3