Maak kennis...

Maak kennis met alle medewerkers van De Opvoedpoli in Zoetermeer.

Sinds 2020 is Zaïsta werkzaam bij de Opvoedpoli Zoetermeer als Systeemtherapeutisch werker. Daarvoor werkte zij in de volwassenen psychiatrie. In haar werk richt Zaïsta zich vooral op systemen. Iedereen in het gezin heeft een verhaal dat ertoe doet.

Hakima werkt sinds 2017 als jongeren- en gezinscoach bij de Opvoedpoli Zoetermeer in team Zuid. Zij heeft pedagogiek gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Hakima werkt sinds 2001 met kinderen, ouders en basisscholen samen.

Jasper werkt sinds 2015 als psycholoog bij de Opvoedpoli Zoetermeer Noord. Hij doet zowel aan diagnostiek als behandeling en coaching van kinderen, maar ook begeleidt hij ouders bij opvoedvragen. Jasper is in opleiding tot Infant Mental Health specialist en zijn expertise ligt dan ook bij de doelgroep van kinderen van 0 tot 5 jaar en hun ouders.

Milou werkt sinds 2019 met veel plezier bij de Opvoedpoli in Zoetermeer. Hier richt zij zich voornamelijk op gezinscoaching en jongerencoaching. Daarnaast is zij ook werkzaam als diagnosticus.

Siebe is in 2019 gestart met zijn baan als Psycho-Motorisch Therapeut (PMT) voor De Opvoedpoli. Als vaste basis werkt hij bij Zoetermeer Noord, maar is ook inzetbaar voor de locaties Zoetermeer Zuid en Pijnacker.

Marika is Orthopedagoog Generalist en werkt sinds 2020 als hoofdbehandelaar bij de Opvoedpoli. Hiervoor heeft zij als orthopedagoog gewerkt in het onderwijs en ruime ervaring met alle processen rondom het leren en ontwikkelen van het schoolgaande kind.

Anna is psycholoog en sinds 2020 werkzaam bij de Opvoedpoli Zoetermeer (Zuid) als diagnosticus en gezinscoach.

Eva werkt sinds 2020 als gezinscoach bij de Opvoedpoli in Zoetermeer. Bij de Opvoedpoli is zij tevens werkzaam als jongerencoach en groepstrainer.

Simone is gezinscoach bij de Opvoedpoli sinds 2017. Zij heeft hiervoor tien jaar bij de Raad voor de Kinderbescherming gewerkt en heeft hierdoor veel ervaring me inschatten van de veiligheid. Verder onderhoudt Simone de contacten met een groot deel van de middelbare scholen in Zoetermeer.

Samira is sinds 2012 werkzaam als Orthopedagoog bij de Opvoedpoli. In haar werk richt Samira zich vooral op het jonge kind (0-6 jaar). Daarin is de samenwerking met ouders erg belangrijk en waardevol. Samira biedt diagnostiek en behandeling, voornamelijk op het gebied van hechting en trauma.

Hiske werkt sinds mei 2019 als GZ-psycholoog en hoofdbehandelaar bij de Opvoedpoli Zoetermeer-Zuid. Voor zij bij de Opvoedpoli kwam werken, heeft zij bijna 10 jaar bij Horizon - Jeugdzorg & Onderwijs gewerkt als gedragswetenschapper van verschillende residentiële groepen.

Sinds het najaar van 2017 is Meike werkzaam bij de Opvoedpoli in Zoetermeer. Hier heeft zij samen met andere vaktherapeuten de vaktherapie opgezet.

Cindy is Orthopedagoog bij de Opvoedpoli in Zoetermeer en maakt deel uit van team Zuid. Zij houdt zich sinds september 2018 bezig met diagnostisch onderzoek.

Na een aantal jaar in de ambulante begeleiding gewerkt te hebben, is Daniëlle sinds januari 2019 gestart bij de Opvoedpoli Zoetermeer. Zij houdt zich bezig met diagnostisch onderzoek en gezinscoaching en is een van de kindertherapeuten bij Kinderen uit de Knel.

Jolanda van Saane is, sinds december 2015, werkzaam als gezins- en jongerencoach bij de opvoedpoli. Zij heeft Toegepaste Psychologie (GGZ kinderen en jeugd) gestudeerd. Voor Jolanda is het belangrijk om te luisteren naar kinderen, jongeren en (hun) ouders.

1 2 3