Maak kennis...

Maak kennis met alle medewerkers van De Opvoedpoli in Zoetermeer.

Letty werkt sinds oktober 2022 bij de Opvoedpoli Zoetermeer Zuid als systeemtherapeutisch werker. Vanuit die rol ondersteunt zij gezinnen bij het samen zoeken naar een duurzame oplossing door goed aan te sluiten bij de vragen en wensen van het gezin.

Anne is afgestudeerd als forensisch orthopedagoog aan de Universiteit van Amsterdam. Vanaf juli 2022 is zij werkzaam als orthopedagoog bij de Opvoedpoli (Zoetermeer Zuid). Anne vindt de afwisseling tussen onderzoek doen en het begeleiden van kinderen en ouders erg leuk. Zij zal zich binnen de Opvoedpoli dan ook gaan richten op diagnostiek en gezinscoaching.

Elske werkt als vaktherapeut muziek bij De Opvoedpoli. Zij helpt gezinnen graag op weg met behulp van wetenschappelijk onderbouwde technieken en behaalde daarom in 2014 ook haar master in muziektherapie. Zij ziet muziek als bemiddelaar voor de ervaring van verbondenheid en veiligheid. Samen muziek maken is volgens haar het avontuur aangaan. Durf jij het aan? De muziek begint waar de woorden stoppen…

Liz werkt sinds mei 2022 bij de Opvoedpoli Zoetermeer Noord als gezinscoach en speltherapeut.

Madelief werkt sinds 2021 met veel plezier bij de Opvoedpoli Zoetermeer (Zuid) als gezinscoach en orthopedagoog. Daarnaast is Madelief Speltherapeut.

Mieke is orthopedagoog en sinds september 2021 werkzaam bij de Opvoedpoli Zoetermeer. Hier richt zij zich op diagnostiek en gezinscoaching.

Ingeborg werkt sinds september 2021 bij de Opvoedpoli in Pijnacker als regiebehandelaar en traumatherapeut. Zij is orthopedagoog-generalist, BIG geregistreerd en cognitief gedragstherapeut (VGCT).

Martine is sinds november 2019 werkzaam bij de Opvoedpoli als orthopedagoog. Ze heeft veel werkervaring met kinderen van alle leeftijden en hun gezinnen met complexe problemen. Martine heeft affiniteit in het werken met complex trauma en werken aan een veilige gehechtheidsrelatie.

Titia is psycholoog en speltherapeut en werkt als behandelaar en werkbegeleider bij de Opvoedpoli Zoetermeer Noord sinds 2012. Haar behandelingen richten zich onder andere op emotieregulatie, vergroten van het zelfvertrouwen en uitbreiden van het metalliserend vermogen.

Suzanne werkt sinds maart 2018 bij de Opvoedpoli als Orthopedagoog Generalist. Zij houdt zich bezig met diagnostiek en behandeling van kinderen en jongeren vanuit een systeemgerichte benadering. Aansluiten, enthousiasme creëren en eigen kracht zijn kenmerkend voor de benadering van Suzanne.

Sinds april 2021 werkt Kathy als psycholoog bij De Opvoedpoli. Hiervoor werkte zij als familietherapeut in de gesloten jeugdzorg en als rouwtherapeut in een praktijk voor rouwtherapie, EMDR en stervensbegeleiding.

Frances werkt sinds 2020 bij de Opvoedpoli als regiebehandelaar. Zij is BIG & NVO -geregistreerd Orthopedagoog-Generalist en gecertificeerd trainer ‘Zorgen voor getraumatiseerde kinderen’.

Ria is sinds september 2020 werkzaam bij de Opvoedpoli Zoetermeer Zuid als gezinscoach/transcultureel systeemtherapeut (i.o.).
Zij heeft vele jaren ervaring als gezinscoach en gelooft in de (veer)kracht van gezinssystemen bij het werken aan opvoedvragen.

Jolanda is werkzaam als speltherapeut. Door middel van spel gaat ze met het kind in een veilige omgeving werken aan hun ontwikkeling.

Ineke is orthopedagoog-generalist werkt sinds 2020 bij de Opvoedpoli als hoofdbehandelaar. Hiervoor heeft zij lange tijd als gedragswetenschapper gewerkt bij een organisatie voor jeugd- en opvoedhulp.

1 2 3