Maak kennis...

Maak kennis met alle medewerkers van De Opvoedpoli in Zoetermeer.

Ilse van Bekkum komt van origine uit het basisonderwijs maar werkt inmiddels alweer meer dan 20 jaar met kinderen jongeren en ouders binnen de jeugdhulpverlening.

Heleen is vanaf 1994 werkzaam binnen de jeugdzorg waar ze verschillende functies heeft gehad. De laatste 2 jaar werkt ze als transcultureel systeemtherapeut binnen de jeugdpsychiatrie.

Hanne is afgestudeerd als kinder- en jeugdpsycholoog aan de Universiteit Leiden. Naast de Opvoedpoli werkt zij ook een dag per week op een school voor speciaal basisonderwijs in het Laakkwartier in Den Haag als schoolpsycholoog.

Eva is ontwikkelingspsycholoog, in opleiding tot psychotherapeut.

Emma is 26 jaar heeft Orthopedagogiek aan de Rijksuniversiteit Groningen en Universiteit van Amsterdam gestudeerd.

Carlijn studeerde orthopedagogiek aan de Universiteit van Leiden.

Annemarieke Roest komt uit het speciaal basisonderwijs.

Anita is Gz-psycholoog en emdr-therapeut. Naast haar werk bij de Opvoedpoli heeft zij haar eigen praktijk waar zij kinderen, jongeren en volwassenen ziet.

Adam heeft psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Leiden. Sinds de start in Zoetermeer in 2012 is Adam verbonden aan de Opvoedpoli/Care Express.

Kishana Scherptong is maatschappelijk werker in opleiding en is sinds januari 2015 in dienst als Pluscoach bij de Opvoedpoli.