Maak kennis...

Maak kennis met alle medewerkers van De Opvoedpoli in Zoetermeer.

Sinds april 2021 werkt Kathy als traumabehandelaar en gezinscoach bij De Opvoedpoli. Zij is toegepast psycholoog en levenslooppsycholoog i.o.

Ria is sinds september 2020 werkzaam bij de Opvoedpoli Zoetermeer Zuid als gezinscoach/transcultureel systeemtherapeut (i.o.).
Zij heeft vele jaren ervaring als gezinscoach en gelooft in de (veer)kracht van gezinssystemen bij het werken aan opvoedvragen.

Jolanda is werkzaam als speltherapeut. Door middel van spel gaat ze met het kind in een veilige omgeving werken aan hun ontwikkeling.

Merel werkt sinds november 2019 1 dag in de week voor de Opvoedpoli, in het kader van haar opleiding tot GZ-psycholoog.

Ineke is orthopedagoog-generalist werkt sinds 2020 bij de Opvoedpoli als hoofdbehandelaar. Hiervoor heeft zij lange tijd als gedragswetenschapper gewerkt bij een organisatie voor jeugd- en opvoedhulp.

Sinds 2020 is Zaïsta werkzaam bij de Opvoedpoli Zoetermeer als Systeemtherapeutisch werker. Daarvoor werkte zij in de volwassenen psychiatrie. In haar werk richt Zaïsta zich vooral op systemen. Iedereen in het gezin heeft een verhaal dat ertoe doet.

Hakima werkt sinds 2017 als jongeren- en gezinscoach bij de Opvoedpoli Zoetermeer in team Zuid. Zij heeft pedagogiek gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Hakima werkt sinds 2001 met kinderen, ouders en basisscholen samen.

Jasper werkt sinds 2015 als psycholoog bij de Opvoedpoli Zoetermeer Noord. Hij doet zowel aan diagnostiek als behandeling en coaching van kinderen, maar ook begeleidt hij ouders bij opvoedvragen. Jasper is in opleiding tot Infant Mental Health specialist en zijn expertise ligt dan ook bij de doelgroep van kinderen van 0 tot 5 jaar en hun ouders.

Milou werkt sinds 2019 met veel plezier bij de Opvoedpoli in Zoetermeer. Hier richt zij zich voornamelijk op gezinscoaching en jongerencoaching. Daarnaast is zij ook werkzaam als diagnosticus.

Siebe is in 2019 gestart met zijn baan als Psycho-Motorisch Therapeut (PMT) voor De Opvoedpoli. Als vaste basis werkt hij bij Zoetermeer Noord, maar is ook inzetbaar voor de locaties Zoetermeer Zuid en Pijnacker.

Marika is Orthopedagoog Generalist en werkt sinds 2020 als hoofdbehandelaar bij de Opvoedpoli. Hiervoor heeft zij als orthopedagoog gewerkt in het onderwijs en ruime ervaring met alle processen rondom het leren en ontwikkelen van het schoolgaande kind.

Anna is psycholoog en sinds 2020 werkzaam bij de Opvoedpoli Zoetermeer (Zuid) als diagnosticus en gezinscoach.

Eva werkt sinds 2020 als gezinscoach bij de Opvoedpoli in Zoetermeer. Bij de Opvoedpoli is zij tevens werkzaam als jongerencoach en groepstrainer.

Simone is gezinscoach bij de Opvoedpoli sinds 2017. Zij heeft hiervoor tien jaar bij de Raad voor de Kinderbescherming gewerkt en heeft hierdoor veel ervaring me inschatten van de veiligheid. Verder onderhoudt Simone de contacten met een groot deel van de middelbare scholen in Zoetermeer.

Samira is sinds 2012 werkzaam als Orthopedagoog bij de Opvoedpoli. In haar werk richt Samira zich vooral op het jonge kind (0-6 jaar). Daarin is de samenwerking met ouders erg belangrijk en waardevol. Samira biedt diagnostiek en behandeling, voornamelijk op het gebied van hechting en trauma.

1 2 3

© 2015 - 2018 De Opvoedpoli

Website door: be optimized