Opvoedpoli Zoetermeer

We zijn er voor iedereen met vragen over ouderschap, opvoeden en de ontwikkeling van kinderen en jongeren van 0-23 jaar in Zoetermeer en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Opvoedhulp, Jeugdhulp en Jeugd GGZ. Met een geldige verwijzing kunt u zich bij ons aanmelden. 

Bent u ouder dan 18 jaar, dan kijken we middels een telefonische screening of wij op dit moment een hulpverlener hebben die u kan helpen met uw vraag.

 

Welkom bij De Opvoedpoli Zoetermeer

We werken gezinsgericht en bieden diagnostiek, behandeling, gezinscoaching en systeemtherapie voor gezinnen met kinderen tot 23 jaar. Daarnaast bieden we vele interventies en trainingen, waarvan het merendeel evidencebased. We worden voor jongeren van 0-18 jaar gefinancierd door de gemeente. Ben je ouder dan 18 loopt het via de zorgverzekeraar, maar de zorg kan ook particulier bekostigd worden of bijvoorbeeld door een school.  

Aanmelden

Zodra je je hebt aangemeld volgt er een kennismakingsgesprek. Hierin wordt gekeken of de hulpvraag past, en of we kunnen bieden wat je zoekt en wat er nodig is. Je kunt tijdens dit gesprek ook zelf kijken of de Opvoedpoli bij je past. Na het kennismakingsgesprek wordt er gekeken welke hulpverlening we kunnen gaan bieden. Er wordt een hulpverlener aan je gekoppeld waarmee je aan de slag gaat met het hulpverleningstraject. De hulpverlener stelt samen doelen met je op.

Wij hebben op dit moment geen wachttijden, dus je kunt snel bij ons terecht.

Opvoedpoli Zoetermeer

Dorpsstraat 145

2712AG Zoetermeer

079 8895766

zoetermeer@opvoedpoli.nl