Opvoedpoli Zoetermeer

We zijn er voor iedereen met vragen over ouderschap, opvoeden en de ontwikkeling van kinderen en jongeren van 0-18 jaar in Zoetermeer en omgeving. Met een geldige verwijzing kunt u zich bij ons aanmelden. We kijken per aanmelding of we de ruimte en expertise hebben om de aanmelding aan te nemen.

Scherpe maatregelen coronavirus 

Informatie over maatregelen en informatie rondom het coronavirus op onze locaties leest u op de website van iHUB, de alliantie waar de Opvoedpoli onderdeel van is. 

We gaan ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd over de maatregelen die wij nemen en hopen op uw begrip en medewerking. Als u vragen heeft, kunt u terecht bij uw ambulant medewerker.

 

Welkom bij De Opvoedpoli Zoetermeer

 

We zijn er voor iedereen met vragen over ouderschap, opvoeden en de ontwikkeling van kinderen en jongeren van 0-18 jaar in Zoetermeer en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Opvoedhulp, Jeugdhulp en Jeugd GGZ.
We werken gezinsgericht en bieden diagnostiek, behandeling, gezinscoaching en systeemtherapie. Daarnaast bieden we vele interventies en trainingen, waarvan het merendeel evidencebased.

Aanmelden

Met een geldige verwijzing kunt u zich bij ons aanmelden. De Opvoedpoli Zoetermeer (zowel locatie Noord als Zuid) heeft beperkt ruimte om nieuwe cliënten aan te nemen. Na verwijzing zal op maat worden gekeken welke aanmeldingen we op dit moment kunnen pakken. Als er plek is, volgt er een kennismakingsgesprek. Mochten wij uw vraag niet kunnen beantwoorden, kijken we mee waar dat wel kan of gaan we gezamenlijk in overleg met de verwijzer. 

Aanmelden ten tijde van corona kan het beste via: ZorgDomein, zoetermeer.noord@opvoedpoli.nl of zoetermeer.zuid@opvoedpoli.nl.

 

Stage 

Bij Opvoedpoli Zoetermeer is er de mogelijkheid om stage te lopen. Wij bieden 1x per jaar stages aan in september. De sluiting van sollicitaties voor deze stages is 15 maart. Een stageperiode duurt 9 maanden, drie dagen per week (dagen in overleg). Stages zijn bedoeld voor laatstejaars HBO/WO studenten, met relevante opleiding. Een motivatiebrief en CV kan gestuurd worden naar Melissa Stuijfzand: Melissa@opvoedpoli.nl

 

Twee locaties Opvoedpoli Zoetermeer

In Zoetermeer zijn tegenwoordig twee Opvoedpoli locaties. Zoetermeer is verdeeld in 2 postcodegebieden, welke zijn toegewezen aan een locatie. Je kan hieronder checken onder welke locatie jouw adres valt (op basis van de postcode).

Postcodes die vallen onder Opvoedpoli Zoetermeer Noord

Oosterheem 2721, 2722, 2729
Noordhove 2728
Seghwaert 2723,  2724,  2727
De Leyens / Buytenwegh 2725,  2726


Postcodes die vallen onder Opvoedpoli Zoetermeer Zuid

Rokkeveen 2718, 2719
Meerzicht 2715, 2716
Centrum: Driemanspolder, Dorp,
Palenstein, Stadscentrum, De Leyens
2711, 2712, 2713, 2717

 

 

Opvoedpoli Zoetermeer

Team Noord

Willem Dreeslaan 430
2729NK Zoetermeer

Telefoonnummer: 079- 8895767
E-mailadres: zoetermeer.noord@opvoedpoli.nl

Team Zuid

Dorpsstraat 145
2712AG Zoetermeer

Telefoonnummer: 079- 8895766
E-mailadres: zoetermeer.zuid@opvoedpoli.nl