Eefje werkt met veel gedrevenheid als NVO geregistreerde orthopedagoog bij de Opvoedpoli in Utrecht. Zij gaat graag vanuit een oplossingsgerichte en positieve visie aan de slag met ouders en kind/jongere.

Maikel werkt sinds 2015 als psychomotorisch therapeut en als gezinscoach voor De Opvoedpoli in Utrecht. Maikel sluit zorgvuldig aan bij de vraag van de cliënt en zijn of haar systeem. Zijn visie is systeemgericht, wat betekent dat hij ouders en het...

Lieke is sinds september 2017 werkzaam als orthopedagoog bij de Opvoedpoli. Zij werkt tevens bij Spelenderwijs Utrecht, waar ze zich richt op de ontwikkeling van het jonge kind.

Nicolien werkt sinds augustus 2015 bij de Opvoedpoli in Utrecht. Ze is GZ-psycholoog en heeft voordat zij bij de Opvoedpoli kwam werken, 6 jaar in de kinder- en jeugdrevalidatie gewerkt. Naast diagnostisch onderzoek bij kinderen en jongeren, begeleidt...

Hanneke is een gedreven NVO orthopedagoog-Generalist en mindfulnesstrainer. Ze werkt voornamelijk voor de jongerentak Care Express.

Fleur is in haar rol als psycholoog betrokken en stelt een goede relatie met cliënten en ouders centraal. Fleur ziet hen als de expert, haar tijdelijke rol is meedenken en adviseren.

Saskia begeleidt (jonge) kinderen en hun ouders/verzorgers die tijdelijk ondersteuning nodig hebben.

Sarah is een enthousiaste GZ-Psycholoog. Van origine is zij vaktherapeut beeldend en orthopedagoog.

Werken met gezinnen en met kinderen en adolescenten die getraumatiseerd zijn is zijn passie.

Naomi richt zich voornamelijk op behandeling van jongeren tussen 12 en 24 jaar. Naomi is in 2002 afgestudeerd aan de ALO waarna ze 6 jaar op een middelbare school heeft gewerkt als docent Lichamelijke Opvoeding.

Nadine is werkzaam als hoofdbehandelaar bij de Opvoedpoli in Utrecht. Ze heeft eerder ervaring opgedaan in de jeugdzorg op een behandelgroep met jonge kinderen waarbij zij met zeer diverse problematiek te maken heeft gehad, zoals aandachtsproblemen...

Mirjam is sinds mei 2015 werkzaam als gezinscoach/orthopedagoog bij de Opvoedpoli. Ze is een enthousiaste orthopedagoog, die met plezier en inzet werkt met verschillende kinderen en ouders.

1 2