Opvoedpoli Utrecht

Voor jeugdhulp en jeugd-GGZ

Wachttijd: tussen 10 - 12 weken
Deze wachttijd kan per regio verschillen.

Voor de regio Utrecht Stad geldt een aannamestop. En voor de doelgroep 18+ geldt eveneens een aannamestop.

Scherpe maatregelen coronavirus 

Informatie over maatregelen en informatie rondom het coronavirus op onze locaties leest u op de website van iHUB, de alliantie waar de Opvoedpoli onderdeel van is. 

We gaan ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd over de maatregelen die wij nemen en hopen op uw begrip en medewerking. Als u vragen heeft, kunt u terecht bij uw ambulant medewerker.

 

Welkom bij De Opvoedpoli Utrecht

Je hebt vragen over ouderschap, opvoeding, de ontwikkeling van je kind. Of je kind heeft last van somberheid, angst of is sinds je scheiding stiller dan je gewend bent. Maar misschien is er wat anders aan de hand. Met al je vragen kan je terecht bij De Opvoedpoli. Na een uitgebreide intake ga je aan de slag met de specialist die het beste bij jou en je gezin past.

 

Jongeren ouder dan 18 jaar krijgen zorg vergoed via de zorgverzekeraar. Ook zij hebben een verwijsbrief nodig van de huisarts. Of kunnen particulier zorg krijgen en betalen een bedrag voor de momenten dat ze direct contact hebben met onze specialisten.

Let op: De Opvoedpoli/Care Express heeft op dit moment alleen een contract met de verzekeraars onder de Achmea koepel, te weten:

  • Zilveren Kruis
  • Achmea
  • FBTO
  • Friesland verzekeringen
  • Interpolis
  • Pro Life zorgverzekeringen

Utrecht kiest voor KOOS!

Op 1 januari 2020 gaat er een nieuwe contractperiode in voor de specialistische jeugdhulp. De Gemeente Utrecht heeft de afgelopen periode een aanbesteding gedaan voor de partijen die vanaf 2020 deze hulp in Utrecht gaan bieden. En KOOS is gekozen! KOOS bestaat uit Altrecht, de Opvoedpoli, De Rading, Reinaerde en Youké. We zijn trots dat de Gemeente Utrecht het vertrouwen heeft in KOOS.

Mededelingen

Onderwerp Datum Aanmelden

KIES-programma start met nieuwe groepen

KIES is ontwikkeld als preventief programma, gezien het feit dat kinderen van gescheiden ouders tweemaal zo veel kans hebben op uiteenlopende problemen. Meer informatie over het KIES-programma

Aanvang naar verwachting in september/oktober 2019 Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Neem contact op telefonisch of per e-mail utrecht@opvoedpoli.nl