Opvoedpoli Regio Utrecht

Voor specialistische jeugdhulp en jeugd-GGZ aan kinderen en jongeren van 0-23 jaar en de gezinnen waarin zij opgroeien.

Welkom bij De Opvoedpoli Regio Utrecht

Zuidoost Utrecht, Utrecht West en Lekstroom

Wij bieden hulp en behandeling aan kinderen en jongeren van 0-23 jaar en zijn er ook voor de gezinnen waarin zij opgroeien in de regio Utrecht. De Opvoedpoli biedt specialistische jeugdhulp en basis- en specialistische jeugd-GGZ. Wij doen wat werkt en nodig is, zodat gezinnen zo snel mogelijk weer zelfstandig verder kunnen. 

Voor Utrecht Stad is De Opvoedpoli onderdeel van het samenwerkingsverband KOOS, dat sinds 2020 samen met Spoor030 de specialistische jeugdhulp in alle wijken van de stad verzorgt. Wie onze hulp nodig heeft in Utrecht Stad, wordt dan ook gevraagd contact op te nemen via KOOS.

Voor jongeren die hun leven weer op de rails willen krijgen biedt Care Express specialistische jeugd-GGZ, jeugdhulp en coaching. Care Express is onderdeel van De Opvoedpoli en behandelt en begeleidt jongeren van 12-23 jaar met meervoudige problematiek op verschillende leefgebieden.

Let op: jongeren ouder dan 18 jaar krijgen hun zorg niet via de gemeente vergoed, maar via de zorgverzekeraar. Bekijk op deze pagina of jouw zorgverzekeraar er tussen staat.

In deze video vertellen enkele van onze collega's (een klinisch psycholoog, IMH-specialist en vaktherapeut) over hun werk bij De Opvoedpoli in regio Utrecht.

Opvoedpoli Regio Utrecht

Opvoedpoli Zeist
Parktoren Het Witte Huis, 2e verdieping
1e Hogeweg 196
3701 HL Zeist
088-9114620

Opvoedpoli Nieuwegein
Coltbaan 1
3439 NG Nieuwegein
030-3030609

E-mailadres: utrecht@opvoedpoli.nl

Telefonisch zijn wij bereikbaar tussen 09:00 en 13:00 uur.