Maak kennis...

Maak kennis met alle medewerkers van De Opvoedpoli in Pijnacker.

Ingeborg werkt sinds september 2021 bij de Opvoedpoli in Pijnacker als regiebehandelaar en traumatherapeut. Zij is orthopedagoog-generalist, BIG geregistreerd en cognitief gedragstherapeut (VGCT).

Frances werkt sinds 2020 bij de Opvoedpoli als regiebehandelaar. Zij is BIG & NVO -geregistreerd Orthopedagoog-Generalist en gecertificeerd trainer ‘Zorgen voor getraumatiseerde kinderen’.

Milou is werkzaam als orthopedagoog bij de Opvoedpoli Pijnacker. Zij richt zich voornamelijk op diagnostiek bij kinderen, gezinscoaching en het geven van groepstrainingen.

Willemijn is in 2006 als orthopedagoog afgestudeerd aan de Universiteit van Leiden en heeft de eerste 12 jaar gewerkt als orthopedagoog in de verstandelijk gehandicaptensector (LVB). Ze werkt sinds februari 2018 bij de Opvoedpoli Pijnacker. Bij de Opvoedpoli richt zij zich op de diagnostiek en behandeling van kinderen en jongeren en coaching van gezinnen. Willemijn is betrokken en enthousiast.

Ria is werkzaam als Orthopedagoog bij de Opvoedpoli Pijnacker. Zij richt zich zowel op diagnostiek als behandeling en gezinscoaching. Ria is gecertificeerd als Theraplay-coach, EMDR-therapeut (ook bij heel jonge kinderen) en heeft daarnaast veel ervaring op gebied van cognitieve gedragstherapie bij kinderen en jongeren.