Nanny is werkzaam als gezinscoach en jongerencoach bij de Opvoedpoli Pijnacker. Ze heeft in Leiden gezinspedagogiek en in Amsterdam opvoedingsondersteuning gestudeerd. Hiervoor heeft ze op een medisch kinderdagverblijf, in het speciaal onderwijs, in jeugdteams van verschillende gemeentes en bij Veilig Thuis gewerkt.

Van januari tot en met augustus 2019 loopt Kim stage bij de Opvoedpoli Pijnacker. Ze doet dit in het kader van haar masteropleiding Forensische Gezinspedagogiek aan de Universiteit Leiden. In haar stage focust Kim zich op het uitvoeren van diagnostiek en het opdoen van ervaring in behandeling en gezinscoaching. Daarnaast is zij stagiaire bij het Kinderen Uit de Knel traject van de Opvoedpoli Den Haag. Kim heeft diverse bijbanen in de jeugdhulpverlening gehad, werkervaring opgedaan in het buitenland (vrijwilligerswerk in Tanzania, stage in Curaçao), en is getraind in de VIPP-SD. Haar interesses liggen bij de ouder-kindrelatie, het jonge kind en traumabehandeling. Kim is vrolijk, creatief, doortastend en betrokken.

Willemijn is in 2006 als orthopedagoog afgestudeerd aan de Universiteit van Leiden en heeft de eerste 12 jaar gewerkt als orthopedagoog in de verstandelijk gehandicaptensector (LVB). Ze werkt sinds februari 2018 bij de Opvoedpoli Pijnacker. Bij de Opvoedpoli richt zij zich op de diagnostiek en behandeling van kinderen en jongeren en coaching van gezinnen. Willemijn is betrokken en enthousiast.

Sabine is in 2009 afgestudeerd als orthopedagoog met als specialisatie Leerproblemen, aan de Universiteit van Leiden. Sinds 2012 is zij werkzaam bij de Opvoedpoli, eerst in Zoetermeer en sinds 2018 in Pijnacker. Zij werkt als diagnosticus, coach en behandelaar en is daarnaast werkbegeleider. Haar expertise ligt op het gebied van onderwijs, leerproblematiek, het jonge kind en traumabehandeling.

Maartje is als orthopedagoog afgestudeerd aan de Universiteit van Leiden. Na haar afstuderen heeft zij gewerkt in de residentiele jeugdzorg. Sinds 2014 werkt Maartje als diagnosticus, coach en behandelaar bij de Opvoedpoli Zoetermeer/Pijnacker.

Marly is als Orthopedagoog afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht en werkt sinds juli 2017 bij de Opvoedpoli Pijnacker. Bij de Opvoedpoli richt zij zich op de diagnostiek van kinderen en jongeren, coaching van gezinnen en behandeling van kinderen. Marly is betrokken, enthousiast en vindt het belangrijk dat cliënten zich gehoord voelen.

Jeske is afgestudeerd als orthopedagoog aan de Universiteit Utrecht. Daarvoor heeft ze de opleiding SPH gedaan en afgerond. Jeske is gespecialiseerd in trauma, Video Home training, groepstrainingen en diagnostiek. Jeske heeft in het verleden bij de Opvoedpoli Utrecht gewerkt en heeft op een dagbehandeling gestaan voor het jonge kind, waar ze zowel diagnostiek en behandeling heeft uitgevoerd.

Belangrijk vindt Jeske de samenwerking met ouders en het verdere systeem om goed aan te kunnen sluiten bij het kind. Protocollen zijn middelen, maar hoeven namelijk niet voor iedereen te werken. Jeske is een betrokken en daadkrachtige hulpverlener die zonder oordeel luistert.

Na een hele diverse loopbaan (verschillende banen in de logistiek, vrijwilligerswerk in Zuid Afrika, groepsleider in de jeugdgevangenis en pedagogisch medewerker bij Jeugdformaat) zit Regina nu helemaal op haar plek als Officemanager. Eerst bij de vestiging Den Haag, tegenwoordig bij de vestiging in Pijnacker – Nootdorp. Regina vindt het leuk om een hele diverse werkdag te hebben, en om van alles en nog wat te regelen, en goed te laten lopen. Regina is dienstverlenend, vrolijk en opgewekt, nuchter en een harde werker.

Ria werkt als orthopedagoog en behandelaar bij de Opvoedpoli Pijnacker en is gespecialiseerd in trauma.