Maak kennis...

Maak kennis met alle medewerkers van De Opvoedpoli in Pijnacker.

Ella Angelista is sinds 2013 werkzaam bij de Opvoedpoli. Bij de Opvoedpoli is ze begonnen als jongerencoach en gezinscoach. Na jarenlange ervaring en diverse bijscholingen werkt ze nu als Systeem Therapeutisch Werker. Haar expertise ligt vooral in het werken met complexe gezinsproblematiek.

Charlotte is afgestudeerd als Orthopedagoog aan de Universiteit van Amsterdam. Daarvoor heeft ze de opleiding Pedagogiek afgerond. Bij de Opvoedpoli richt zij zich op de diagnostiek, gezinscoaching en behandeling van jongeren.

Anne Gardner is werkzaam als vaktherapeut, beeldende therapie bij de Opvoedpoli Pijnacker. Ze heeft de opleiding kunstzinnige therapie in 2008 afgerond in Leiden en werkt sindsdien met veel plezier met kinderen, jongeren en hun ouders op een creatieve manier.

Sascha Fransen werkt al geruime tijd als vaktherapeut/speltherapeut bij de Opvoedpoli. Elk kind heeft zijn eigen unieke verhaal.

Milou is werkzaam als orthopedagoog bij de Opvoedpoli Pijnacker. Zij richt zich voornamelijk op diagnostiek bij kinderen, gezinscoaching en het geven van groepstrainingen.

Nanny is werkzaam als gezinscoach en jongerencoach bij de Opvoedpoli Pijnacker. Ze heeft in Leiden gezinspedagogiek en in Amsterdam opvoedingsondersteuning gestudeerd. Hiervoor heeft ze op een medisch kinderdagverblijf, in het speciaal onderwijs, in jeugdteams van verschillende gemeentes en bij Veilig Thuis gewerkt.

Willemijn is in 2006 als orthopedagoog afgestudeerd aan de Universiteit van Leiden en heeft de eerste 12 jaar gewerkt als orthopedagoog in de verstandelijk gehandicaptensector (LVB). Ze werkt sinds februari 2018 bij de Opvoedpoli Pijnacker. Bij de Opvoedpoli richt zij zich op de diagnostiek en behandeling van kinderen en jongeren en coaching van gezinnen. Willemijn is betrokken en enthousiast.

Jeske is afgestudeerd als orthopedagoog aan de Universiteit Utrecht. Daarvoor heeft ze de opleiding SPH gedaan en afgerond. Jeske is gespecialiseerd in trauma, Video Home training, groepstrainingen en diagnostiek. Jeske heeft in het verleden bij de Opvoedpoli Utrecht gewerkt en heeft op een dagbehandeling gestaan voor het jonge kind, waar ze zowel diagnostiek en behandeling heeft uitgevoerd.

Belangrijk vindt Jeske de samenwerking met ouders en het verdere systeem om goed aan te kunnen sluiten bij het kind. Protocollen zijn middelen, maar hoeven namelijk niet voor iedereen te werken. Jeske is een betrokken en daadkrachtige hulpverlener die zonder oordeel luistert.

Na een hele diverse loopbaan (verschillende banen in de logistiek, vrijwilligerswerk in Zuid Afrika, groepsleider in de jeugdgevangenis en pedagogisch medewerker bij Jeugdformaat) zit Regina nu helemaal op haar plek als Officemanager. Eerst bij de vestiging Den Haag, tegenwoordig bij de vestiging in Pijnacker – Nootdorp. Regina vindt het leuk om een hele diverse werkdag te hebben, en om van alles en nog wat te regelen, en goed te laten lopen. Regina is dienstverlenend, vrolijk en opgewekt, nuchter en een harde werker.

Ria werkt als orthopedagoog en behandelaar bij de Opvoedpoli Pijnacker en is gespecialiseerd in trauma.

Lana werkt sinds 1 januari 2012 voor de Opvoedpoli Den Haag, na in september 2010 ook stage te hebben gelopen bij de Opvoedpoli Amsterdam.