Opvoedpoli Pijnacker

We zijn er voor iedereen met vragen over ouderschap, opvoeden en de ontwikkeling van kinderen en jongeren van 0-23 jaar in de regio Pijnacker - Nootdorp.

Bel 015 2030873 of mail ons: pijnacker@opvoedpoli.nl

Scherpe maatregelen coronavirus 

Informatie over maatregelen en informatie rondom het coronavirus op onze locaties leest u op de website van iHUB, de alliantie waar de Opvoedpoli onderdeel van is. 

We gaan ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd over de maatregelen die wij nemen en hopen op uw begrip en medewerking. Als u vragen heeft, kunt u terecht bij uw ambulant medewerker.

 

Welkom bij De Opvoedpoli Pijnacker

We werken gezinsgericht en bieden diagnostiek, behandeling, gezinscoaching en systeemtherapie voor gezinnen met kinderen tot 23 jaar. 

Aanmelden

Zodra je je hebt aangemeld volgt er een kennismakingsgesprek. Hierin wordt gekeken of de hulpvraag past, en of we kunnen bieden wat je zoekt en wat er nodig is. Je kunt tijdens dit gesprek ook zelf kijken of de Opvoedpoli bij je past. Na het kennismakingsgesprek wordt er gekeken welke hulpverlening we kunnen gaan bieden. Er wordt een hulpverlener aan je gekoppeld waarmee je aan de slag gaat met het hulpverleningstraject.

Wij hebben op dit moment geen wachttijden, dus je kunt snel bij ons terecht.

 

Jongeren ouder dan 18 jaar krijgen zorg vergoed via de zorgverzekeraar. Ook zij hebben een verwijsbrief nodig van de huisarts. Of kunnen particulier zorg krijgen en betalen een bedrag voor de momenten dat ze direct contact hebben met onze specialisten.

Let op: De Opvoedpoli/Care Express heeft op dit moment alleen een contract met de verzekeraars onder de Achmea koepel, te weten:

  • Zilveren Kruis
  • Achmea
  • FBTO
  • Friesland verzekeringen
  • Interpolis
  • Pro Life zorgverzekeringen

Pijnacker

Westlaan 14

2641 DM Pijnacker

015 2030873

pijnacker@opvoedpoli.nl