Opvoedpoli Pijnacker

We zijn er voor iedereen met vragen over ouderschap, opvoeden en de ontwikkeling van kinderen en jongeren van 0-18 jaar in Pijnacker en omgeving. Aanmelden kan alleen met een verwijzing. We kijken per aanmelding of we de ruimte en expertise hebben om de aanmelding aan te nemen.

Welkom bij De Opvoedpoli Pijnacker

We zijn er voor iedereen met vragen over ouderschap, opvoeden en de ontwikkeling van kinderen en jongeren van 0-18 jaar in Pijnacker en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Opvoedhulp, Jeugdhulp en Jeugd GGZ.

We werken gezinsgericht en bieden diagnostiek, behandeling, gezinscoaching en systeemtherapie voor gezinnen met kinderen tot 18 jaar.

Aanmelden

Aanmelden kan alleen met een verwijzing. Wij zoeken altijd naar iemand die goed bij jou en je gezin past. Na aanmelding nemen wij telefonisch contact met je op en dan bespreken we met elkaar wat de vraag is. Hierna volgt er een kennismakingsgesprek. 

Hierin wordt gekeken of de hulpvraag past, en of we kunnen bieden wat je zoekt en wat er nodig is. Je kunt tijdens dit gesprek ook zelf kijken of de Opvoedpoli bij je past. Na het kennismakingsgesprek wordt er gekeken welke hulpverlening we kunnen gaan bieden. Er wordt een hulpverlener aan je gekoppeld waarmee je aan de slag gaat met het hulpverleningstraject. Bekijk de actuele wachttijden hier.

Scherpe maatregelen coronavirus 

Informatie over maatregelen en informatie rondom het coronavirus op onze locaties lees je op de website van iHUB, de alliantie waar de Opvoedpoli onderdeel van is. 

We gaan ervan uit je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd over de maatregelen die wij nemen en hopen op je begrip en medewerking. Als je vragen hebt, kun je terecht bij jouw contactpersoon.

Opvoedpoli Pijnacker

Westlaan 14
2641 DM Pijnacker

Telefoonnummer: 015- 2030873
E-mailadres: pijnacker@opvoedpoli.nl

© 2015 - 2018 De Opvoedpoli

Website door: be optimized