Opvoedpoli Pijnacker

We zijn er voor iedereen met vragen over ouderschap, opvoeden en de ontwikkeling van kinderen en jongeren van 0-18 jaar in Pijnacker en omgeving. Met een geldige verwijzing kunt u zich bij ons aanmelden. We kijken per aanmelding of we de ruimte en expertise hebben om de aanmelding aan te nemen.

Scherpe maatregelen coronavirus 

Informatie over maatregelen en informatie rondom het coronavirus op onze locaties leest u op de website van iHUB, de alliantie waar de Opvoedpoli onderdeel van is. 

We gaan ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd over de maatregelen die wij nemen en hopen op uw begrip en medewerking. Als u vragen heeft, kunt u terecht bij uw ambulant medewerker.

 

Welkom bij De Opvoedpoli Pijnacker

We zijn er voor iedereen met vragen over ouderschap, opvoeden en de ontwikkeling van kinderen en jongeren van 0-18 jaar in Pijnacker en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Opvoedhulp, Jeugdhulp en Jeugd GGZ.

We werken gezinsgericht en bieden diagnostiek, behandeling, gezinscoaching en systeemtherapie voor gezinnen met kinderen tot 18 jaar.

Aanmelden

Met een geldige verwijzing kunt u zich bij ons aanmelden. Wij zoeken altijd naar iemand die goed bij jou en je gezin past. Na aanmelding nemen wij telefonisch contact met u op en dan bespreken we met elkaar wat de vraag is. Hierna volgt er een kennismakingsgesprek. 

Hierin wordt gekeken of de hulpvraag past, en of we kunnen bieden wat je zoekt en wat er nodig is. Je kunt tijdens dit gesprek ook zelf kijken of de Opvoedpoli bij je past. Na het kennismakingsgesprek wordt er gekeken welke hulpverlening we kunnen gaan bieden. Er wordt een hulpverlener aan je gekoppeld waarmee je aan de slag gaat met het hulpverleningstraject. De opvoedpoli Pijnacker werkt niet met wachtlijsten.

Opvoedpoli Pijnacker

Westlaan 14
2641 DM Pijnacker

Telefoonnummer: 015- 2030873
E-mailadres: pijnacker@opvoedpoli.nl

© 2015 - 2018 De Opvoedpoli

Website door: be optimized