Opvoedpoli Pijnacker

Wij bieden hulp en behandeling aan kinderen en jongeren van 0-18 jaar en zijn er ook voor de gezinnen waarin zij opgroeien.

Welkom bij De Opvoedpoli Pijnacker

Wij bieden hulp en behandeling aan kinderen en jongeren van 0-18 jaar met (complexe) psychische problemen. Gezinnen in Pijnacker en omgeving kunnen bij ons terecht voor basis- en specialistische jeugd-GGZ en specialistische jeugdhulp.

We werken gezinsgericht en bieden onder andere diagnostiek, behandeling, gezinscoaching en systeemtherapie.

Aanmelden

Aanmelden kan alleen met een verwijzing. Wij zoeken altijd naar iemand die goed bij jou en je gezin past. Na aanmelding nemen wij telefonisch contact met je op en dan bespreken we met elkaar wat de vraag is. Hierna volgt er een kennismakingsgesprek. 

Hierin wordt gekeken of de hulpvraag past, en of we kunnen bieden wat je zoekt en wat er nodig is. Je kunt tijdens dit gesprek ook zelf kijken of De Opvoedpoli bij je past. Na het kennismakingsgesprek wordt er gekeken welke hulpverlening we kunnen gaan bieden. Er wordt een hulpverlener aan je gekoppeld waarmee je aan de slag gaat met het hulpverleningstraject. Bekijk de actuele wachttijden hier.

Opvoedpoli Pijnacker

Westlaan 14
2641 DM Pijnacker

Telefoonnummer: 015- 2030873
E-mailadres: pijnacker@opvoedpoli.nl