Maak kennis...

Maak kennis met alle medewerkers van De Opvoedpoli in Hoorn.

Erik werkt sinds 2016 bij de Opvoedpoli als psycholoog en systeemtherapeut. Met een persoonlijke benadering onderzoekt hij wat er bij gezinnen speelt en welke technieken daarop aansluiten. Erik heeft zich gespecialiseerd in complexe echtscheidingen. Voor de Opvoedpoli werkte Erik als gedragswetenschapper bij een organisatie voor jeugdhulp.

Myrthe werkt sinds 2021 als gezinscoach bij de Opvoedpoli in Hoorn. Met veel plezier komt ze bij gezinnen thuis, waarbij ze vooral jonge kinderen en hun ouders begeleidt. Ze werkt vanuit betrokkenheid en verbinding en verliest vanuit haar oplossingsgerichte blik nooit de talenten van een gezin uit het oog.

Monique werkt sinds augustus 2020 als medewerker zorgadministratie en officemanager bij de Opvoedpoli in Hoorn. Eerder heeft ze als managementassistent bij Altra College en in het management van de kinderopvang gewerkt.

Priscilla Koomen is sinds 2006 werkzaam in de jeugdhulpverlening en werkt sinds mei 2021 bij de Opvoedpoli in Hoorn als systeemtherapeut.

Sharon werkt sinds 2019 als regiebehandelaar bij de Opvoedpoli Hoorn. Hiervoor heeft zij 10 jaar als GZ-psycholoog gewerkt met zowel jongeren als volwassenen die grensoverschrijdend gedrag vertonen.

Simone werkt vanaf 2020 als Gezinscoach bij de Opvoedpoli in Hoorn. Daarvoor heeft ze lange tijd gewerkt in de Jeugdhulpverlening, o.a. als Intensieve Ambulante Gezinsbegeleider. Ook heeft ze ervaring opgedaan in een Wijkteam.

Richelle werkt sinds 2020 bij de Opvoedpoli. Zij is afgestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam als orthopedagoog. Bij de Opvoedpoli richt Richelle zich op het doen van onderzoek en behandelingen bij kinderen, jongeren en hun gezinnen. Zij maakt hierbij veelal gebruik van cognitieve gedragstherapie.

Rick werkt sinds 2019 bij de Opvoedpoli als gezinscoach en relationeel gezinstherapeut. Daarvoor werkte Rick als ambulant jeugdhulpverlener, vanuit verschillende middelbare scholen, regulier en speciaal onderwijs.

Lisanne werkt sinds 2015 bij de Opvoedpoli. Ze is begonnen in Alkmaar en werkt sinds 2019 in Hoorn. Lisanne is GZ-psycholoog en richt zich voornamelijk op diagnostiek en behandeling bij kinderen en jongeren.

Tamara is in 2000 afgestudeerd als beeldend therapeut. Ze vindt het belangrijk om laagdrempelig en uitnodigend te zijn voor de kinderen en hun gezinnen die in therapie komen.

Susan is werkzaam als jeugdarts bij de Opvoedpoli in Hoorn, Alkmaar en Den Helder. Ze heeft geneeskunde gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en gewerkt bij de GGD en Triversum.

Shanthi heeft ruim 15 jaar in de gehandicaptenzorg gewerkt en ook in de Jeugdzorg. Bij de Opvoedpoli werkt Shanthi als gezinscoach. Ze vindt het belangrijk om bij de mensen thuis te komen, om de algehele situatie te kunnen analyseren en inventariseren. Maar ook om mensen weer terug in hun kracht te zetten.

1 2 3