Maak kennis...

Maak kennis met alle medewerkers van De Opvoedpoli in Hoorn.

Tamara is in 2000 afgestudeerd als beeldend therapeut. Ze vindt het belangrijk om laagdrempelig en uitnodigend te zijn voor de kinderen en hun gezinnen die in therapie komen.

Susan is werkzaam als jeugdarts bij de Opvoedpoli in Hoorn, Alkmaar en Den Helder. Ze heeft geneeskunde gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en gewerkt bij de GGD en Triversum.

Shanthi heeft ruim 15 jaar in de gehandicaptenzorg gewerkt en ook in de Jeugdzorg. Bij de Opvoedpoli werkt Shanthi als gezinscoach. Ze vindt het belangrijk om bij de mensen thuis te komen, om de algehele situatie te kunnen analyseren en inventariseren. Maar ook om mensen weer terug in hun kracht te zetten.

Rudo werkt als jongerencoach bij de Opvoedpoli Hoorn. Hij is graag de hele dag op pad omdat hij het liefst werkt met pubers of jongvolwassenen die nergens voor te motiveren zijn. Daar vindt Rudo zijn uitdaging. Met engelengeduld, humor en goed luisteren probeert hij dan in de belevingswereld van de jongeren te komen om ze vervolgens dan toch “in beweging” te krijgen.

Robin heeft in 2018 de master opleiding Klinische Ontwikkelingspsychologie afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Na haar stage is zij direct enthousiast aan de slag gegaan op de Opvoedpoli als diagnosticus, behandelaar en coach.

De afgelopen jaren heeft Nina (orthopedagoog) op de locatie in Alkmaar gewerkt, en is nu werkzaam op de locatie in Hoorn. Bij de Opvoedpoli richt zij zich met name op diagnostiek en behandeling bij kinderen, jongeren en hun ouders.

Sinds oktober 2019 werkt Natasja bij de Opvoedpoli in Hoorn als gezins- en jongerencoach. Tijdens en na haar afstuderen aan de Hogeschool van Amsterdam is zij op meerdere werkvelden in de gezondheidszorg en hulpverlening actief geweest totdat zij in 2005 begon als gezinsbehandelaar bij een centrum voor Kinder- en Jeugdpsychiatrie en de laatste jaren ook als jeugd- en gezinswerker in een stadsteam.

Mustafa is Klinisch Psycholoog - Psychotherapeut en werkt als hoofdbehandelaar op de locaties Hoorn en Den Helder. Hij is opgeleid in klinische en medische psychologie, het snijvlak tussen geneeskunde en psychologie.

Melanie werkt sinds 2011 als kinder- en jeugdpsycholoog bij de Opvoedpoli. Melanie richt zich op het doen van onderzoek en behandelingen van kinderen en jongeren met uiteenlopende problematiek en het begeleiden van hun ouders.

Marleen werkt met veel plezier als orthopedagoog bij de Opvoedpoli in Hoorn. Zij richt zich op de diagnostiek en behandeling bij kinderen, jongeren en de gezinnen waarin zij opgroeien.

Mariska kan als GZ-psycholoog leunen op jarenlange ervaring in de kinder -en jeugdpsychiatrie. Maar laat 'leunen' nu juist niet datgene zijn wat ze doet. Met gedrevenheid koppelt zij compassie aan tomeloze inzet en vertrouwend op haar ervaring wil ze er altijd het beste uithalen voor haar cliënten.

Sinds juni 2019 werkt Marion als Officemanager bij de Opvoedpoli in Hoorn. Zij heeft ruime ervaring als managementassistente en de laatste 14 jaar als secretaresse in de Jeugdgezondheidszorg. Marion is het eerste aanspreekpunt en zorgt er graag voor dat alles goed geregeld is.

Maaike is sinds 2018 werkzaam bij de Opvoedpoli. Zij is afgestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam als orthopedagoog en bijna klaar met de opleiding als orthopedagoog generalist.

Linda werkt als Theraplay Therapeut en Ouderbegeleider bij de Opvoedpoli Hoorn. Linda werkt middels Theraplay, een vorm van speltherapie, aan het versterken van de interactie tussen ouder (opvoeder) en kind.

Katja werkt sinds april 2019 als orthopedagoog bij de Opvoedpoli Den Helder en heeft de overstap gemaakt naar de nieuwe locatie in Hoorn. Ze heeft ruime ervaring opgedaan binnen de jeugdhulpverlening. Katja is betrokken, enthousiast en werkt graag op een systemische manier.

1 2