Maak kennis...

Maak kennis met alle medewerkers van De Opvoedpoli in Hoorn.

Sharon werkt sinds 2019 als regiebehandelaar bij de Opvoedpoli Hoorn. Hiervoor heeft zij 10 jaar als GZ-psycholoog gewerkt met zowel jongeren als volwassenen die grensoverschrijdend gedrag vertonen.

Simone werkt vanaf 2020 als Gezinscoach bij de Opvoedpoli in Hoorn. Daarvoor heeft ze lange tijd gewerkt in de Jeugdhulpverlening, o.a. als Intensieve Ambulante Gezinsbegeleider. Ook heeft ze ervaring opgedaan in een Wijkteam.

Psycholoog

Richelle werkt sinds 2020 bij de Opvoedpoli. Zij is afgestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam als orthopedagoog. Bij de Opvoedpoli richt Richelle zich op het doen van onderzoek en behandelingen bij kinderen, jongeren en hun gezinnen. Zij maakt hierbij veelal gebruik van cognitieve gedragstherapie.

Rick werkt sinds 2019 bij de Opvoedpoli als gezinscoach en relationeel gezinstherapeut. Daarvoor werkte Rick als ambulant jeugdhulpverlener, vanuit verschillende middelbare scholen, regulier en speciaal onderwijs.

Lisanne werkt sinds 2015 met veel plezier bij de Opvoedpoli. Ze heeft ruime ervaring opgedaan in het doen van psychologisch onderzoek. Daarnaast begeleidt/behandelt Lisanne kinderen en jongeren met o.a. autisme, angstklachten, depressie en trauma.

Tamara is in 2000 afgestudeerd als beeldend therapeut. Ze vindt het belangrijk om laagdrempelig en uitnodigend te zijn voor de kinderen en hun gezinnen die in therapie komen.

Susan is werkzaam als jeugdarts bij de Opvoedpoli in Hoorn, Alkmaar en Den Helder. Ze heeft geneeskunde gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en gewerkt bij de GGD en Triversum.

Shanthi heeft ruim 15 jaar in de gehandicaptenzorg gewerkt en ook in de Jeugdzorg. Bij de Opvoedpoli werkt Shanthi als gezinscoach. Ze vindt het belangrijk om bij de mensen thuis te komen, om de algehele situatie te kunnen analyseren en inventariseren. Maar ook om mensen weer terug in hun kracht te zetten.

De afgelopen jaren heeft Nina (orthopedagoog) op de locatie in Alkmaar gewerkt, en is nu werkzaam op de locatie in Hoorn. Bij de Opvoedpoli richt zij zich met name op diagnostiek en behandeling bij kinderen, jongeren en hun ouders.

Sinds oktober 2019 werkt Natasja bij de Opvoedpoli in Hoorn als gezins- en jongerencoach. Tijdens en na haar afstuderen aan de Hogeschool van Amsterdam is zij op meerdere werkvelden in de gezondheidszorg en hulpverlening actief geweest totdat zij in 2005 begon als gezinsbehandelaar bij een centrum voor Kinder- en Jeugdpsychiatrie en de laatste jaren ook als jeugd- en gezinswerker in een stadsteam.

Mustafa is Klinisch Psycholoog - Psychotherapeut en werkt als hoofdbehandelaar op de locaties Hoorn en Den Helder. Hij is opgeleid in klinische en medische psychologie, het snijvlak tussen geneeskunde en psychologie.

Melanie werkt sinds 2011 als kinder- en jeugdpsycholoog bij de Opvoedpoli. Melanie richt zich op het doen van onderzoek en behandelingen van kinderen en jongeren met uiteenlopende problematiek en het begeleiden van hun ouders.

Marleen werkt met veel plezier als orthopedagoog bij de Opvoedpoli in Hoorn. Zij richt zich op de diagnostiek en behandeling bij kinderen, jongeren en de gezinnen waarin zij opgroeien.

Mariska kan als GZ-psycholoog leunen op jarenlange ervaring in de kinder -en jeugdpsychiatrie. Maar laat 'leunen' nu juist niet datgene zijn wat ze doet. Met gedrevenheid koppelt zij compassie aan tomeloze inzet en vertrouwend op haar ervaring wil ze er altijd het beste uithalen voor haar cliënten.

1 2