Lisanne is generalistisch opgeleid en werkt met kinderen, jongeren en hun ouders met zeer uiteenlopende problematiek. Zij werkt veelal oplossingsgericht en in de behandeling ligt daarom de focus op mogelijkheden en niet op beperkingen. In de behandeling...

Francisca is beeldend therapeute bij de Opvoedpoli. Hiervoor heeft zij gewerkt in de kinder- en jeugdpsychiatrie als beeldend therapeut. Naast haar werk als beeldend therapeut bij de Opvoedpoli werkt zij ook in de kinder- en jeugdpsychiatrie als...

Tineke
GZ psycholoog / Hoofdbehandelaar

Suzanne is Psycholoog NIP en heeft de masters Klinische Psychologie en Kinder- en jeugdpsychologie succesvol afgerond aan de Vrije Universiteit te Amsterdam.

Sandra
Office Manager

Pauline is sinds juni 2016 werkzaam bij de Opvoedpoli in Heemstede en verwacht spoedig af te studeren aan Universiteit van Amsterdam.

Matthias heeft in 2015 zijn master psychologie behaald in de richting neuropsychologie. Tijdens zijn studie en na zijn afstuderen is hij een tijdlang werkzaam geweest in de maatschappelijke opvang voor jongeren. Vanaf september 2018 werkt Matthias als...

Jette heeft na haar studie Bewegingswetenschappen een tijdje voor de klas gestaan, maar is daarna als Psychomotorisch Therapeut gaan werken met kinderen uit Amsterdam.

Helga
Gezinscoach / Systeem therapeut

Brittanny is derdejaars stagiaire Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Voor haar stage bij de Opvoedpoli heeft zij ervaring op gedaan in de gehandicaptenzorg en arbeidsre-integratie, maar haar affiniteit ligt bij de doelgroep van de Care Express.

Astrid is vijftien jaar werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg, als Orthopedagoog en als Speltherapeut. Zij heeft zich gespecialiseerd in het gebruik van duidelijke, eenvoudige taal tijdens het uitvoeren van diagnostiek en de behandeling. Hierdoor...

Josine werkt bij de Opvoedpoli /Care-express als gezins- en jongerencoach. Josine houdt zich bezig met diagnostiek en behandeling van kinderen & jongeren en ouderbegeleiding.

Zeynep heeft forensische orthopedagogiek gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam.

Sjoukje heeft een studie Orthopedagogiek afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Sinds 1 januari 2013 werkt zij bij De Opvoedpoli in Heemstede.

1 2