Maak kennis...

Maak kennis met alle medewerkers van De Opvoedpoli in Haarlem.

Manager Opvoedpoli locatie Alkmaar, Haarlem en Heemstede.

Céline werkt sinds september 2019 als orthopedagoog bij de Opvoedpoli in Haarlem. Binnen de Opvoedpoli richt Céline zich voornamelijk op de diagnostiek en behandeling van kinderen, jongeren en hun ouders.

Psycholoog / Gezinscoach

Jojanneke is afgestudeerd als klinisch ontwikkelingspsycholoog aan de Universiteit van Amsterdam en werkt als diagnosticus en gezinscoach. Bij de gezinscoaching richt Jojanneke zich voornamelijk op jonge kinderen. Hierbij is de aandacht voor de ouders heel belangrijk. Ouders hebben een mooie, maar soms best zware taak en het is belangrijk dat een ouder zich goed voelt, met zichzelf en in contact met zijn of haar kind.

Ine is kinder- en jeugdpsycholoog en houdt zich binnen de Opvoedpoli vooral bezig met diagnostiek en behandeling van kinderen en jongeren.

Edo is sinds 2012 werkzaam bij de Opvoedpoli en Care Express en heeft veel ervaring in de Geestelijke Gezondheidszorg. Hij is onder andere werkzaam geweest in de psychiatrie, verslavingszorg, reclassering en heeft gewerkt voor de Veiligheidsregio Kennemerland voor het team Vangnet en Advies.

Sanne Ebbeling heeft als orthopedagoog veel ervaring in het werken met kinderen in de basisschoolleeftijd.

Sandra Stufkens is gedragsspecialist. Zij heeft ervaring in de zorg voor verstandelijk gehandicapten, met cluster 4 onderwijs, op gebied van jeugddetentie en van het doceren van het vak beeldende vorming.

Nienke werkt vanaf 2001 in de jeugdhulpverlening. Bij de Opvoedpoli werkt zij als psycholoog. Naast de diagnostiek, geeft zij sociale vaardigheidstrainingen, behandeling, en pedagogische ondersteuning.

Nicole is orthopedagoog en cognitief gedragstherapeut i.o. bij de Opvoedpoli in Beverwijk.

Gezinscoach Munevver is ervaringsgerichte psycho-sociale therapeut en heeft ruime ervaring met het begeleiden van ouders van kinderen met psycho-sociale en psychiatrische problemen.

Sinds 2013 is Manon werkzaam bij de Opvoedpoli: eerst als orthopedagoog en inmiddels als GZ-psycholoog. Zij heeft ruime ervaring in het uitvoeren van psychodiagnostisch onderzoek bij zowel kinderen als jongeren.

Manja is binnen de Opvoedpoli werkzaam als orthopedagoog, waar zij zich voornamelijk richt op psychologisch onderzoek en behandeling.

Ingrid is ruim tien jaar werkzaam geweest bij een onderwijsbegeleiding dienst als orthopedagoog. Ze heeft veel ervaring in het onderzoeken en begeleiden van kinderen in het (speciaal) basisonderwijs.

1 2