Opvoedpoli Haarlem

Wij zijn er voor gezinnen met kinderen van 0-23 jaar. Voor hulp en behandeling kun je terecht op onze locaties in Haarlem en Beverwijk.

Welkom bij De Opvoedpoli Haarlem

Als het niet lukt op school of je kind is angstig, of blowt veel kom je er soms zelf niet uit. De Opvoedpoli is er voor jullie. Wij zijn gespecialiseerd in opvoedhulp, jeugdhulp en jeugd ggz.

Wij staan zo snel als mogelijk is voor jou en je gezin klaar. Iedere ouder met vragen over ouderschap, opvoeding of de ontwikkeling van kinderen kan contact met ons opnemen. Hierbij draait alles om jouw vraag en wat jij wilt bereiken. Bij ons vind je geen standaard aanbod, je kunt met al je vragen bij ons terecht. Neem direct contact met ons op: bel, mail of kom gerust een keer langs.

Samenwerking met CJG Bloemendaal

De Opvoedpoli is kernpartner in het CJG Bloemendaal. Dat betekent dat wij in Bloemendaal extra zorg kunnen bieden voor de burgers van de gemeente Bloemendaal. Alle opvoed - en opgroeivragen kunnen gesteld worden aan de Opvoedpoli en worden dan vergoed door de gemeente Bloemendaal, voor die vragen is geen verwijzing nodig. Bel de Opvoedpoli of het CJG Bloemendaal als je daar meer over wilt weten. 

Opvoedpoli Haarlem

Spaarne 11

2011CC Haarlem 

0233030571

haarlem@opvoedpoli.nl

Beverwijk/IJmond

Zeestraat 84

1943AC Beverwijk

023-3030571 

Opvoedpoli Hoofdkantoor

Rode Kruisstraat 32
1025 KN Amsterdam

KvK 34279530

Bekijk onze telefoonnummers.

© 2015 - 2017 De Opvoedpoli

Website: Be Optimized