Opvoedpoli Haarlem

Wij zijn er voor gezinnen met kinderen van 0-23 jaar. Voor hulp en behandeling kun je terecht op onze locaties in Haarlem en Heemskerk (voorheen Beverwijk).

Welkom bij De Opvoedpoli Haarlem

We bieden diagnostiek, behandeling en gezinscoaching voor gezinnen met kinderen tot 23 jaar. We werken gezinsgericht en bieden verschillende soorten zorg en behandeling.

Als je besluit contact met ons op te nemen, zorgen wij dat je zo snel mogelijk telefonisch met iemand je aanmelding kunt doorspreken. Je kunt alvast al je vragen stellen en zo krijgen wij een beeld van wat je vraag is en wat er precies speelt. Wij zullen je dan adviseren, soms om contact op te nemen met de huisarts voor een verwijsbrief, soms met je de gemeente voor een verwijzing. We zullen je ook uitleggen dat we je een vragenlijst gaan toesturen. Als deze vragenlijst binnen is gaan we je bellen voor een eerste gesprek. Na ons eerste contact vindt, als wij de verwijsbrief of beschikking hebben ontvangen, een intakegesprek plaats. Momenteel hebben wij een wachtlijst van ongeveer 20-24 weken.

Dit eerste gesprek (de intake) vindt plaats op kantoor of bij je thuis. Wij zoeken altijd naar iemand die goed bij jou en je gezin past. We bespreken dan met elkaar wat de vraag is en maken we een plan waar we gezamenlijk mee aan de slag gaan. Jij houdt hierbij de touwtjes altijd in handen, jouw wensen en mogelijkheden staan centraal.

 

Jongeren ouder dan 18 jaar krijgen zorg vergoed via de zorgverzekeraar. Ook zij hebben een verwijsbrief nodig van de huisarts. Of kunnen particulier zorg krijgen en betalen een bedrag voor de momenten dat ze direct contact hebben met onze specialisten.

Let op: De Opvoedpoli/Care Express heeft op dit moment alleen een contract met de verzekeraars onder de Achmea koepel, te weten:

  • Zilveren Kruis
  • Achmea
  • FBTO
  • Friesland verzekeringen
  • Interpolis
  • Pro Life zorgverzekeringen

Care Express

Care Express is de specialist voor geïntegreerde specialistische jeugdhulp aan jongeren van 12 tot 23 jaar met meervoudige problematiek op verschillende leefgebieden.Een coach komt naar ze toe en samen werken ze aan hun problemen. Zoals schulden, problemen met politie en justitie, zichzelf, thuis of op school. Daarom is een match tussen coach en jongeren belangrijk. Zie voor meer informatie www.care-express.nl. 

De Opvoedpoli

Op dit moment hebben wij een wachtlijst van 20- 24 weken. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 023-3030571 of 023-3030361 en het aanmeldteam zal dan contact opnemen. Er staat altijd een lekker kopje koffie of thee voor je klaar.

Je kunt ook via onderstaand formulier contact met ons opnemen.

Scherpe maatregelen coronavirus 

Informatie over maatregelen en informatie rondom het coronavirus op onze locaties leest u op de website van iHUB, de alliantie waar de Opvoedpoli onderdeel van is. 

We gaan ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd over de maatregelen die wij nemen en hopen op uw begrip en medewerking. Als u vragen heeft, kunt u terecht bij uw ambulant medewerker.

Opvoedpoli Haarlem

Spaarne 11
2011CC Haarlem 

Telefoonnummer: 023- 3030571
E-mailadres: haarlem@opvoedpoli.nl

Opvoedpoli Heemskerk

Sinds 1 april 2021 zijn we verhuisd van Beverwijk naar Heemskerk.

Bezoekadres:
Rijksstraatweg 55
1969 LC Heemskerk

Postadres:
Spaarne 11
2011 CC Haarlem

Telefoonnummer: 023- 3030571

© 2015 - 2018 De Opvoedpoli

Website door: be optimized