Maak kennis...

Maak kennis met alle medewerkers van De Opvoedpoli in Den Helder.

Jolinthe is sinds 2019 werkzaam als Orthopedagoog bij de Opvoedpoli in Den Helder. Jolinthe heeft met een brede doelgroep gewerkt bij verschillende jeugdzorgaanbieders en is zich de laatste jaren aan het specialiseren in het jonge kind. Sinds september 2019 is Jolinthe gestart met het opleidingstraject tot Orthopedagoog-Generalist. Bij de Opvoedpoli richt Jolinthe zich op diagnostisch onderzoek en behandeling.

Jill werkt als werkbegeleider bij de Opvoedpoli en heeft ook regelmatig contact met verschillende netwerkpartners. Ze is afgerond SPH-er (HvA) en heeft nog een post-HBO in leiderschap en coaching afgerond.

Susan is werkzaam als jeugdarts bij de Opvoedpoli in Hoorn, Alkmaar en Den Helder. Ze heeft geneeskunde gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en gewerkt bij de GGD en Triversum.

Erik zorgt voor de administratieve afwikkeling van alle behandel- en begeleidingstrajecten. Hij onderhoudt de contacten met gemeentes en zorgverzekeraars met betrekking tot de vergoedingen voor onze cliënten.

Robbert verenigt energie met rust. Structuur met creativiteit, geduld en aandacht met actie en resultaat. Door zijn senioriteit is geen hulpvraag hem te ingewikkeld. Als ‘Mister’ Rots en Water traint hij vanuit de Opvoedpoli kinderen, jongeren en gezinnen in groepen en individueel.

Martine is afgestudeerd kinder- en jeugdpsychologe. Sinds 2010 is zij als behandelaar werkzaam bij de Opvoedpoli.

Welmoed Kalisvaart is speltherapeut en gezinscoach bij de Opvoedpoli.

Sabine werkt sinds 2011 bij de Opvoedpoli. Sabine is orthopedagoog/GZ psycholoog en EMDR therapeute.

Rajae is afgestudeerd als orthopedagoog aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Zij heeft in het jaar 2014-2015 haar afstudeerstage gelopen bij De Opvoedpoli, waarbij zij voornamelijk veel ervaring heeft kunnen opdoen op het gebied van diagnostiek en behandeling.

Paulien is afgestudeerd als orthopedagoog aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarna heeft ze de master Forensische Orthopedagogiek gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam.

Mustafa is tijdens zijn studie aan de Radboud Universiteit Nijmegen en de Universiteit van Tilburg breed opgeleid op het gebied van klinische psychologie en medische wetenschappen.

Lotte Planje werkt sinds 2012 met veel enthousiasme en bevlogenheid bij De Opvoedpoli. Zij is gespecialiseerd als behandelaar op het gebied van complexe echtscheidingen en de gehechtheid tussen ouder/verzorger en kind.

1 2