Maak kennis...

Maak kennis met alle medewerkers van De Opvoedpoli in Den Helder.

Jolinthe is sinds 2019 werkzaam als Orthopedagoog bij de Opvoedpoli in Den Helder. Jolinthe heeft met een brede doelgroep gewerkt bij verschillende jeugdzorgaanbieders en is zich de laatste jaren aan het specialiseren in het jonge kind. Sinds september 2019 is Jolinthe gestart met het opleidingstraject tot Orthopedagoog-Generalist. Bij de Opvoedpoli richt Jolinthe zich op diagnostisch onderzoek en behandeling.

Jill werkt als werkbegeleider bij de Opvoedpoli en heeft ook regelmatig contact met verschillende netwerkpartners. Ze is afgerond SPH-er (HvA) en heeft nog een post-HBO in leiderschap en coaching afgerond.

Susan is werkzaam als jeugdarts bij de Opvoedpoli in Hoorn, Alkmaar en Den Helder. Ze heeft geneeskunde gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en gewerkt bij de GGD en Triversum.

Erik zorgt voor de administratieve afwikkeling van alle behandel- en begeleidingstrajecten. Hij onderhoudt de contacten met gemeentes en zorgverzekeraars met betrekking tot de vergoedingen voor onze cliënten.

Robbert verenigt energie met rust. Structuur met creativiteit, geduld en aandacht met actie en resultaat. Door zijn senioriteit is geen hulpvraag hem te ingewikkeld. Als ‘Mister’ Rots en Water traint hij vanuit de Opvoedpoli kinderen, jongeren en gezinnen in groepen en individueel.

Welmoed Kalisvaart is speltherapeut en gezinscoach bij de Opvoedpoli.

Rajae is afgestudeerd als orthopedagoog aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Zij heeft in het jaar 2014-2015 haar afstudeerstage gelopen bij De Opvoedpoli, waarbij zij voornamelijk veel ervaring heeft kunnen opdoen op het gebied van diagnostiek en behandeling.

Janneke is afgestudeerd als forensisch orthopedagoog aan de Universiteit van Amsterdam.

Emma is in 2011 aan de Vrije Universiteit te Amsterdam afgestudeerd als orthopedagoog en sinds 2012 in die functie werkzaam bij de Opvoedpoli Den Helder.

Danique werkt sinds 2013 bij de Opvoedpoli Den Helder. Danique is afgestudeerd als Toegepast Psycholoog.

Als hulpverlener heeft hij ervaring opgedaan binnen de residentiele jeugdzorg met de jongere jeugd. Management ervaring heeft hij opgedaan binnen de jeugd-GGZ, de lichamelijke gehandicaptenzorg en de ouderenzorg.

Annelie is een enthousiaste en betrokken psycholoog en systeemtherapeut. Bij de Opvoedpoli coacht zij jongeren en gezinnen, en geeft zij relatie- en gezinstherapie.