Maak kennis...

Maak kennis met alle medewerkers van De Opvoedpoli in Den Helder.

Sinds januari 2017 werkt Janneke bij De Opvoedpoli Den Helder. Bij De Opvoedpoli richt Janneke zich op zowel de diagnostiek als op de behandeling van individuen en gezinssystemen. In haar werk is Janneke enthousiast en betrokken.

Ilse is sinds begin 2021 werkzaam bij de Opvoedpoli in Den Helder. Zij doet onderzoek bij kinderen en jeugdigen en geeft behandeling met technieken uit cognitieve gedragstherapie. Vóór deze functie werkte Ilse op het speciaal en regulier basisonderwijs als individueel begeleider en groepsbegeleider. Ze vindt het dan ook erg leuk om voor een groep te staan voor een training en samen te werken met school en ouders.

Iris is sinds 2017 werkzaam bij de Opvoedpoli in Den Helder. Zij is opgeleid als psycholoog en cognitief gedragstherapeut en volgt momenteel de opleiding tot GZ-psycholoog. Iris heeft in het verleden met een brede doelgroep gewerkt binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie en richt zich bij de Opvoedpoli voornamelijk op diagnostiek en de behandeling van jongeren, ouders en gezinnen.

Utah is een warme psycholoog en diagnosticus die op een laagdrempelige manier contact maakt. Voor Utah staat werken vanuit contact en de relatie centraal in zijn behandelingen. Hij vindt het belangrijk om met de cliënt samen te werken en de tijd te maken om zorgen, klachten en krachten van de cliënt te begrijpen.

Susan is sinds 2021 werkzaam als orthopedagoog bij de Opvoedpoli in Den Helder. In het jaar 2020-2021 heeft zij tevens haar afstudeerstage bij de Opvoedpoli gelopen. Susan richt zich op diagnostisch onderzoek en behandelingen, zoals Cognitieve Gedragstherapie (CGT).

Sinds 2020 is Ilone werkzaam als gezinscoach bij de Opvoedpoli in Den Helder.

Yvonne is sinds 2021 werkzaam bij de Opvoedpoli als orthopedagoog. Zij houdt zich voornamelijk bezig met diagnostiek. Ze is in 2014 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam in de richting Forensische Orthopedagogiek.

Romy is sinds 2021 werkzaam als forensisch orthopedagoog bij de Opvoedpoli in Den Helder. Zij werkt met zowel kinderen als jongeren en voert psychodiagnostisch onderzoek uit. Ook geeft zij behandelingen, onder andere in de vorm van cognitieve gedragstherapie (CGT).

Rebecca werkt als psycholoog bij de Opvoedpoli. Ze is in 2013 afgestudeerd als psycholoog aan de Universiteit van Amsterdam en daarnaast in 2020 opgeleid als leerkracht basisonderwijs via de LOI. Op dit moment voert Rebecca voornamelijk diagnostiek en Cognitieve Gedragstherapie (CGT) bij kinderen uit.

Kelly werkt sinds januari 2021 bij de Opvoedpoli Den Helder als gezinscoach. Ze houdt zich bezig met het ondersteunen van gezinnen met vragen over de opvoeding van hun kind maar ook met vragen over hun eigen opvoeding en hoe die in verband staan met de opvoedvragen die zij hebben.

Hester is klinisch psycholoog en werkt sinds december 2019 met veel plezier bij de Opvoedpoli Den Helder. Bij de Opvoedpoli is zij onder meer werkzaam als behandelaar, regiebehandelaar, werkbegeleider en praktijkopleider. Voor Hester de overstap maakte naar de Opvoedpoli werkte ze in de volwassenenzorg bij de GGZ NHN, NWZ en in een eigen praktijk.

Jolinthe is sinds 2019 werkzaam bij de Opvoedpoli in Den Helder. Jolinthe heeft met een brede doelgroep gewerkt bij verschillende jeugdzorgaanbieders en is zich de laatste jaren aan het specialiseren in het jonge kind. In februari 2022 heeft Jolinthe haar opleiding tot Orthopedagoog-Generalist afgerond en ze werkt nu als regiebehandelaar.

Jill werkt als teamcoördinator bij de Opvoedpoli. Ze is sociaal pedagogisch hulpverlener en heeft daarnaast een post-HBO in leiderschap & coaching en een middenkaderopleiding afgerond. Jill heeft ruime ervaring in de residentiële jeugdzorg opgedaan als senior pedagogisch medewerker.

Susan is werkzaam als jeugdarts bij de Opvoedpoli in Hoorn, Alkmaar en Den Helder. Ze heeft geneeskunde gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en gewerkt bij de GGD en Triversum.

Erik zorgt voor de administratieve afwikkeling van alle behandel- en begeleidingstrajecten. Hij onderhoudt de contacten met gemeentes en zorgverzekeraars met betrekking tot de vergoedingen voor onze cliënten.

1 2