Femke is speltherapeut bij de Opvoedpoli in Den Helder. Ze is opgeleid als drama- en speltherapeut. Voordat ze bij de Opvoedpoli kwam heeft ze als pedagogisch medewerker gewerkt bij een medisch kindertehuis op een behandelgroep.

Welmoed Kalisvaart is speltherapeut en gezinscoach bij de Opvoedpoli.

Sabine werkt sinds 2011 bij de Opvoedpoli. Sabine is aan de Vrije Universiteit te Amsterdam afgestudeerd als orthopedagoog.

Rob is afgestudeerd in Groningen en heeft daarna de opleidingen tot psychotherapeut, gezondheidszorg psycholoog en de specialisatie tot klinisch psycholoog afgerond.

Rob is gedurende 20 jaar werkzaam geweest als neonatologie en kinderverpleegkundige op de afdeling kindergeneeskunde van het Gemini ziekenhuis.

Rajae is afgestudeerd als orthopedagoog aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Zij heeft in het jaar 2014-2015 haar afstudeerstage gelopen bij De Opvoedpoli, waarbij zij voornamelijk veel ervaring heeft kunnen opdoen op het gebied van diagnostiek en...

Paulien is afgestudeerd als orthopedagoog aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarna heeft ze de master Forensische Orthopedagogiek gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam.

Mustafa is tijdens zijn studie aan de Radboud Universiteit Nijmegen en de Universiteit van Tilburg breed opgeleid op het gebied van klinische psychologie en medische wetenschappen.

Lotte is afgestudeerd als orthopedagoog aan de Universiteit van Amsterdam.

Jennifer is forensisch orthopedagoog in opleiding en loopt gedurende een jaar stage bij de Opvoedpoli in Den Helder.

Janneke is afgestudeerd als forensisch orthopedagoog aan de Universiteit van Amsterdam.

1 2