Maak kennis...

Maak kennis met alle medewerkers van De Opvoedpoli in Den Helder.

Richard heeft 9 jaar gewerkt als z-verpleegkundige, vervolgens is Richard gaan werken in een justitiele jeugdinrichting als groepsleider.

Femke is speltherapeut bij de Opvoedpoli in Den Helder. Ze is opgeleid als drama- en speltherapeut. Voordat ze bij de Opvoedpoli kwam heeft ze als pedagogisch medewerker gewerkt bij een medisch kindertehuis op een behandelgroep.

Welmoed Kalisvaart is speltherapeut en gezinscoach bij de Opvoedpoli.

Sabine werkt sinds 2011 bij de Opvoedpoli. Sabine is aan de Vrije Universiteit te Amsterdam afgestudeerd als orthopedagoog.

Rajae is afgestudeerd als orthopedagoog aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Zij heeft in het jaar 2014-2015 haar afstudeerstage gelopen bij De Opvoedpoli, waarbij zij voornamelijk veel ervaring heeft kunnen opdoen op het gebied van diagnostiek en behandeling.

Paulien is afgestudeerd als orthopedagoog aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarna heeft ze de master Forensische Orthopedagogiek gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam.

Mustafa is tijdens zijn studie aan de Radboud Universiteit Nijmegen en de Universiteit van Tilburg breed opgeleid op het gebied van klinische psychologie en medische wetenschappen.

Lotte is afgestudeerd als orthopedagoog aan de Universiteit van Amsterdam.

Janneke is afgestudeerd als forensisch orthopedagoog aan de Universiteit van Amsterdam.

Emma is in 2011 aan de Vrije Universiteit te Amsterdam afgestudeerd als orthopedagoog en sinds 2012 in die functie werkzaam bij de Opvoedpoli Den Helder.

Daphne is studente pedagogiek aan Hogeschool Inholland te Amsterdam en loopt vanaf februari 2017 een jaar lang stage bij de opvoedpoli.

1 2