Opvoedpoli Den Helder

We zijn er voor gezinnen met kinderen en jongeren van 0-23 jaar met (complexe) psychische problemen in de regio Noord-Holland Noord. 

Bel 022-3747006 of mail ons: denhelder@opvoedpoli.nl.

Welkom bij De Opvoedpoli Den Helder

Basis- en specialistische Jeugd-GGZ en specialistische jeugdhulp in de Kop van Noord-Holland

Gezinnen met kinderen en jongeren van 0-23 jaar met (complexe) psychische problemen kunnen bij de Opvoedpoli Den Helder terecht voor zowel diagnostiek als begeleiding en behandeling. Er wordt altijd gekeken naar het hele gezin en dus ook naar de problemen die bij ouders of in de directe omgeving spelen. Met deze systemische aanpak in de eigen woonomgeving, waarbij ook het sociale netwerk wordt betrokken, zorgt de Opvoedpoli ervoor dat gezinnen hun eigen krachten en oplossingsvermogen (her)ontdekken, zodat ze uiteindelijk zelf weer verder kunnen.

Bekijk onze actuele wachttijden hier.

Jongeren ouder dan 18 jaar krijgen zorg vergoed via de zorgverzekeraar. Ook zij hebben een verwijsbrief nodig van de huisarts. Of kunnen particulier zorg krijgen en betalen een bedrag voor de momenten dat ze direct contact hebben met onze specialisten.

Let op: De Opvoedpoli/Care Express heeft op dit moment alleen een contract met de verzekeraars onder de Achmea koepel, te weten:

  • Zilveren Kruis
  • Achmea
  • FBTO
  • Friesland verzekeringen
  • Interpolis
  • Pro Life zorgverzekeringen

Scherpe maatregelen coronavirus 

Informatie over maatregelen en informatie rondom het coronavirus op onze locaties lees je op de website van iHUB, de alliantie waar de Opvoedpoli onderdeel van is. 

We gaan ervan uit je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd over de maatregelen die wij nemen en hopen op je begrip en medewerking. Als je vragen hebt, kun je terecht bij jouw contactpersoon.

Sponsoring

Wij nemen deel aan het maatschappelijke zorgproject "Het BeterBoek" voor de kinderafdeling en dagbehandeling van de Noordwest Ziekenhuisgroep, locatie Den Helder.

Mede dankzij onze deelname krijgen kinderen die opgenomen of behandeld worden in de Noordwest Ziekenhuisgroep, locatie Den Helder gratis Het BeterBoek van Bureau Méteau uitgereikt!

Het BeterBoek

Een ziekenhuisopname is voor een kind een ingrijpende gebeurtenis. Zeker voor heel jonge kinderen. Een goede voorbereiding en begeleiding kunnen veel angst en onzekerheid wegnemen. Het BeterBoek helpt hierbij.

Bureau Méteau heeft dit jaar de volgende uitgaven verzorgt: Het BeterBoek opnameboek voor kinderen van 3-6 jaar en 6-9 jaar en Het BeterBoek voor de KNO afdeling.

Opvoedpoli Den Helder

Middenweg 161
1782BE Den Helder

Telefoonnummer: 0223- 747006
E-mailadres: denhelder@opvoedpoli.nl