Wie we zijn in Den Haag

De Opvoedpoli Den Haag werkt met diverse professionals.

Bij de Opvoedpoli is Henrike sinds 2020 werkzaam als gezinscoach in Den Haag. Deels werkt ze hier in het Haags Integraal Team (HIT), een samenwerkingsproject van verschillende organisaties, waar intensieve hulpverlening wordt geboden aan multistress gezinnen.

Tanya werkt sinds maart 2020 als orthopedagoog (jonge kind) bij de Opvoedpoli. Tanya weet uit ervaring hoe dynamisch het leven met kinderen is en dat ‘de kinderen uit de boekjes niet in het wild rondlopen’ en heeft (inmiddels) een groot relativeringsvermogen.

Mariëlle werkt als orthopedagoog bij de Opvoedpoli in den Haag. Zij heeft Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD) gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht en daarna orthopedagogiek aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.
Voor het werk bij de Opvoedpoli heeft Mariëlle 10 jaar in een ziekenhuis gewerkt. Hier begeleidde en behandelde zij gezinnen waarvan het kind onder behandeling stond van een arts ivm ziekte of andere medisch gerelateerde problematiek (o.a. vroeggeboorte en sociale opnames waaronder huilbaby’s). Ook begeleidde Mariëlle zwangeren met een psychiatrische achtergrond, verstandelijke beperking, verslavingsproblematiek en tienerzwangerschappen.
Kenmerkend voor Mariëlle zijn haar betrokkenheid, enthousiasme open houding en humor.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11