Wie we zijn in Den Haag

De Opvoedpoli Den Haag werkt met diverse professionals.

Shanine werkt als orthopedagoog en diagnosticus bij De Opvoedpoli. Ze haalt energie uit verklarende onderzoeken, die gericht zijn op een variëteit aan gedragingen. In haar werk staat zij naast de gezinnen en geeft hen de ruimte hun verhaal te vertellen. Een mens is immers bijzonder en uniek. Naast het samenwerken met gezinnen, ondersteunt Shanine haar collega’s op het gebied van diagnostiek.

Mariken werkt als orthopedagoog bij De Opvoedpoli in Den Haag. Haar diepgewortelde passie ligt in het ondersteunen van ouders en jonge kinderen bij het opbouwen van betekenisvolle relaties en hen te begeleiden in de uitdagingen en vragen die zich voordoen tijdens de ontwikkeling, opgroeifases en opvoeding. Met een schat aan werkervaring, zowel nationaal als internationaal, brengt Mariken een unieke expertise met zich mee. Zij werkte samen met jonge kinderen en gezinnen van diverse achtergronden en culturen.

Marleen werkt bij De Opvoedpoli als psycholoog. Zij heeft ruime ervaring met het ambulante hulpverlening voor kinderen, jongeren en gezinnen. Marleen vindt het belangrijk om echt aanwezig te zijn bij een gezin en out of the box te denken om zo maatwerk te kunnen bieden. Kenmerkend voor Marleen zijn haar geduld, compassie en doorzettingsvermogen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9