Opvoedpoli Den Haag

In de regio Haaglanden bieden wij hulp en behandeling aan kinderen en jongeren van 0-23 jaar en de gezinnen waarin zij opgroeien. 

Bekijk onze actuele wachttijden hier.

Welkom bij De Opvoedpoli Den Haag

We zijn er voor iedereen met vragen over de ontwikkeling van kinderen en jongeren van 0-23 jaar in de regio Haaglanden. Zijn er problemen? Is je kind somber of heeft het woedeaanvallen? Of loopt het niet lekker op school? De Opvoedpoli biedt diagnostiek, hulp en behandeling. Wij staan zo snel mogelijk voor je klaar.

Wij zijn gespecialiseerd in basis- en specialistische jeugd-GGZ en specialistische jeugdhulp. Wij doen wat werkt zodat jullie weer zelfstandig verder kunnen.

Bel 070-3883120 of mail ons.

Voor jongeren die hun leven weer op de rails willen krijgen biedt Care Express specialistische jeugd-GGZ, jeugdhulp en coaching. Care-Express is onderdeel van De Opvoedpoli en behandelt en begeleidt jongeren van 12 tot 23 jaar met meervoudige problematiek op verschillende leefgebieden.

Scherpe maatregelen coronavirus 

Informatie over maatregelen en informatie rondom het coronavirus op onze locaties lees je op de website van iHUB, de alliantie waar de Opvoedpoli onderdeel van is. 

We gaan ervan uit je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd over de maatregelen die wij nemen en hopen op je begrip en medewerking. Als je vragen hebt, kun je terecht bij jouw contactpersoon.

Opvoedpoli Den Haag

Prinsegracht 126
2512GD Den Haag 

Telefoonnummer: 070- 3883120
E-mailadres: denhaag@opvoedpoli.nl

© 2015 - 2018 De Opvoedpoli

Website door: be optimized