Opvoedpoli Den Haag

In de regio Haaglanden bieden wij hulp en behandeling aan kinderen en jongeren van 0-23 jaar en de gezinnen waarin zij opgroeien. 

Welkom bij De Opvoedpoli Den Haag

We zijn er voor iedereen met vragen over de ontwikkeling van kinderen en jongeren van 0-23 jaar in de regio Haaglanden. Zijn er problemen? Is je kind somber of heeft het woedeaanvallen? Of loopt het niet lekker op school? De Opvoedpoli biedt diagnostiek, hulp en behandeling. Wij staan zo snel mogelijk voor je klaar.

Wij zijn gespecialiseerd in basis- en specialistische jeugd-GGZ en specialistische jeugdhulp. Wij doen wat werkt zodat jullie weer zelfstandig verder kunnen.

Voor jongeren die hun leven weer op de rails willen krijgen biedt Care Express specialistische jeugd-GGZ, jeugdhulp en coaching. Care-Express is onderdeel van De Opvoedpoli en behandelt en begeleidt jongeren van 12 tot 23 jaar met meervoudige problematiek op verschillende leefgebieden.

18+

Jongeren ouder dan 18 jaar krijgen hun zorg niet via de gemeente vergoed, maar via de zorgverzekeraar. Bekijk op deze pagina of jouw zorgverzekeraar er tussen staat.

Stage 

Bij De Opvoedpoli Den Haag is er de mogelijkheid om stage te lopen. Wij bieden 1x per jaar een stageplek aan in september. De sluiting van sollicitaties voor deze stages is 15 maart. Stages zijn bedoeld voor laatstejaars HBO/WO studenten, met een relevante opleiding. Een motivatiebrief en CV kunnen worden gestuurd naar Lisette Jansen: lisette.jansen@opvoedpoli.nl.

Opvoedpoli Den Haag

De Carpentierstraat 54-56
2595 HL Den Haag

Telefoonnummer: 070- 3883120
E-mailadres: denhaag@opvoedpoli.nl