Amsterdam en omstreken

Vanwege het grote aantal aanmeldingen is de wachttijd momenteel 6 weken; soms langer, soms korter. Voor actuele informatie, of vragen kunt u contact opnemen met het Aanmeldteam.

Scherpe maatregelen coronavirus 

Informatie over maatregelen en informatie rondom het coronavirus op onze locaties leest u op de website van iHUB, de alliantie waar de Opvoedpoli onderdeel van is. 

We gaan ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd over de maatregelen die wij nemen en hopen op uw begrip en medewerking. Als u vragen heeft, kunt u terecht bij uw ambulant medewerker.

 

Welkom op De Opvoedpoli Amsterdam 

Zaanstreek, Waterland, Amstelland en De Meerlanden

Soms is opvoeden een uitdaging. Uw kind is somber of heeft woedeaanvallen. Het loopt niet lekker op school. Uw kind is angstig of blowt veel. Jullie relatie staat onder druk; het kan van alles zijn. U zoekt een oplossing voor jullie specifieke situatie. De Opvoedpoli helpt u daarbij. Wij zijn gespecialiseerd in jeugd-ggz, jeugdhulp en opvoedhulp. 

Heeft u vragen over ouderschap, opvoeding of de ontwikkeling van uw kinderen? Neem dan contact met ons op en zoek samen met onze specialisten naar een oplossing. Hierbij draait alles om jullie vraag en wat jullie willen bereiken. Onze teams staan voor jullie klaar.

Aanmelden

Jongeren ouder dan 18 jaar krijgen zorg vergoed via de zorgverzekeraar. Ook zij hebben een verwijsbrief nodig van de huisarts. Of kunnen particulier zorg krijgen en betalen een bedrag voor de momenten dat ze direct contact hebben met onze specialisten.

Let op: De Opvoedpoli/Care Express heeft op dit moment alleen een contract met de verzekeraars onder de Achmea koepel, te weten:

  • Zilveren Kruis
  • Achmea
  • FBTO
  • Friesland verzekeringen
  • Interpolis
  • Pro Life zorgverzekeringen

Wilt u zich aanmelden bij de Opvoedpoli? Dan kan dat via een verwijzing van een (huis)arts, een ouder-kind adviseur, jeugdteam medewerker of een gecertificeerde instelling (denk bijvoorbeeld aan jeugdbescherming). De verwijzing kan worden verstuurd naar het Aanmeldteam, waar deze door aanmeldfunctionarissen wordt bekeken. We nemen contact op met u (en eventueel verwijzer) om de aanmelding kort te bespreken. Zodra er een intakeplek beschikbaar is, bellen we om een afspraak te maken. Daar kan enige tijd overheen gaan, u hoeft zich daarover geen zorgen te maken.

Het intakegesprek heeft u met twee behandelaren. Daarna kijken we samen hoe de behandeling er verder uit gaat zien en maken we vervolgafspraken.

Heeft u nog vragen of twijfelt u of uw vraag bij ons past? Bel of mail gerust naar het Aanmeldteam. Het aanmeldteam is telefonisch bereikbaar, van maandag t/m donderdag tussen 9.00-13.00 uur.

Voor het aanmelden in Amsterdam

Aanmelden:
Telefonisch 020 4634382
Per e-mail aanmeldenamsterdam@opvoedpoli.nl

Amsterdam Noord

Rode Kruisstraat 32
1025 KN Amsterdam

020 4940500

Amsterdam West

Surinameplein 85 
1058 GH Amsterdam

020 4080833

Amsterdam Oost

Eerste van Swindenstraat 555
1093 LC Amsterdam

020 3033990

Amsterdam Zuidoost

Hofgeest 341
1102 ER Amsterdam

020-3033990

Zaandam

Zuiderkerkstraat 1
1501NE Zaandam

075-6313010