Amsterdam en omstreken

Vanwege het grote aantal aanmeldingen is er momenteel een wachttijd. Bekijk onze actuele wachttijden hier. Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen met het Aanmeldteam.

Welkom op De Opvoedpoli Amsterdam 

Zaanstreek, Waterland, Amstelland en De Meerlanden

Soms is opvoeden een uitdaging. Uw kind is somber of heeft woedeaanvallen. Het loopt niet lekker op school. Uw kind is angstig of blowt veel. Jullie relatie staat onder druk; het kan van alles zijn. U zoekt een oplossing voor jullie specifieke situatie. De Opvoedpoli helpt u daarbij. Wij zijn gespecialiseerd in basis- en specialistische jeugd-GGZ en specialistische jeugdhulp. 

Heeft u vragen over de ontwikkeling van uw kinderen? Neem dan contact met ons op en zoek samen met onze specialisten naar een oplossing. Hierbij draait alles om jullie vraag en wat jullie willen bereiken. Onze teams staan voor jullie klaar.

 

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden bij de Opvoedpoli? Dan kan dat via een verwijzing van een (huis)arts, een ouder-kind adviseur, jeugdteam medewerker of een gecertificeerde instelling (denk bijvoorbeeld aan jeugdbescherming). De verwijzing kan worden verstuurd naar het Aanmeldteam, waar deze door aanmeldfunctionarissen wordt bekeken. We nemen contact op met u (en eventueel verwijzer) om de aanmelding kort te bespreken. Zodra er een intakeplek beschikbaar is, bellen we om een afspraak te maken. Daar kan enige tijd overheen gaan, u hoeft zich daarover geen zorgen te maken.

Het intakegesprek heeft u met twee behandelaren. Daarna kijken we samen hoe de behandeling er verder uit gaat zien en maken we vervolgafspraken.

Heeft u nog vragen of twijfelt u of uw vraag bij ons past? Bel of mail gerust naar het Aanmeldteam.

18+

Jongeren ouder dan 18 jaar krijgen hun zorg niet via de gemeente vergoed, maar via de zorgverzekeraar. Bekijk op deze pagina of jouw zorgverzekeraar er tussen staat.

Vestigingen in Amsterdam

Amsterdam Noord

Rode Kruisstraat 32
1025 KN Amsterdam

Telefoonnummer: 020- 4940500

Amsterdam West

Surinameplein 85 
1058 GH Amsterdam

Telefoonnummer: 020- 4080833

Amsterdam Oost

Eerste van Swindenstraat 555
1093 LC Amsterdam

Telefoonnummer: 020- 3033990

Amsterdam Zuidoost

Hofgeest 341
1102 ER Amsterdam

Telefoonnummer: 020- 3033990

Zaandam

Zuiderkerkstraat 1
1501NE Zaandam

075-6313010