Maak kennis...

Maak kennis met alle medewerkers van De Opvoedpoli in Alkmaar.

Anne is GZ-psycholoog en werkt sinds 2021 als (regie)behandelaar bij de Opvoedpoli Alkmaar.

Sinds september 2021 is Youri werkzaam als speltherapeut bij De Opvoedpoli Alkmaar.

Sarai is een enthousiaste en energieke neuropsycholoog met een sensitieve en analytische (werk)houding. Ze is breed geïnteresseerd en heeft een gezonde dosis nieuwsgierigheid in de psychologie van kinderen en adolescenten.

Susan is werkzaam als jeugdarts bij de Opvoedpoli in Hoorn, Alkmaar en Den Helder. Ze heeft geneeskunde gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en gewerkt bij de GGD en Triversum.

Rianne werkt als Orthopedagoog bij de Opvoedpoli Alkmaar en biedt hier diagnostiek, behandeling en gezinscoaching. Rianne vindt hierin openheid en humor in het contact met het kind en het gezin en de netwerken belangrijk, om zo gezamenlijk tot de kern van de problematiek te komen. Rianne gelooft dat ieder gezin wel eens door meer of minder moeilijke perioden gaat en dat hier hulp bij vragen een kracht op zich is. Ze helpt jullie graag (her)ontdekken wat er nog meer kan helpen.

Nadieh heeft gedurende het schooljaar 2018-2019 stage gelopen als orthopedagoog i.o. bij de Opvoedpoli. Eerder heeft ze de opleiding HBO Pedagogiek afgerond.

Nina heeft Klinische Ontwikkelingspsychologie aan de Universiteit van Amsterdam gestudeerd. Na een stage van tien maanden bij de Opvoedpoli is zij nu werkzaam als psycholoog. Ze heeft werkervaring opgedaan als testleider bij verschillende onderzoeken van de Universiteit van Amsterdam, onder andere gericht op risicogedrag bij jongeren met ADHD.

Astrid is vijftien jaar werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg, als Orthopedagoog en als Speltherapeut. Zij heeft zich gespecialiseerd in het gebruik van duidelijke, eenvoudige taal tijdens het uitvoeren van diagnostiek en de behandeling. Hierdoor krijgen mensen van zeer diverse culturen of achtergronden grip op hun eigen hulpverleningsproces, wat leidt tot resultaat.
Astrid werkt vanuit verschillende benaderingen, waaronder een cognitief gedragstherapeutische en een systemische, waarbij zij kijkt naar de sociale omgeving waarbinnen de klachten zich voordoen. Om jongeren naast praten ook een ander middel te geven om gevoelens uit te drukken, heeft Astrid zich gespecialiseerd in spel als behandel- en observatiemiddel. Astrid is uiteraard aangesloten bij het SKJ.

Josine werkt bij de Opvoedpoli / Care-Express als gezins- en jongerencoach. Josine houdt zich bezig met diagnostiek en behandeling van kinderen en jongeren en ouderbegeleiding.

Martine is afgestudeerd kinder- en jeugdpsychologe. Sinds 2010 is zij als behandelaar werkzaam bij de Opvoedpoli.

Zeynep heeft forensische orthopedagogiek gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam.

Anke is orthopedagoog, GZ-psycholoog, EMDR-therapeut (practitioner) en speltherapeut. Ze werkt sinds 2012 in Alkmaar als regiebehandelaar bij de Opvoedpoli Alkmaar.

Esther is pedagoog en gezinscoach. Ze heeft ruime werkervaring in de gezinscoaching en als pedagogisch medewerker in een ziekenhuis.

Anko werkt sinds 1996 in de Ambulante Jeugdhulpverlening. Hij heeft veel ervaring opgedaan met jongeren/kinderen en hun gezinssystemen.


Simone heeft gedurende het schooljaar 2016-2017 stage gelopen bij De Opvoedpoli in Alkmaar. Ze heeft haar bachelor Pedagogische Wetenschappen cum laude en haar master Orthopedagogiek afgerond. Door eerdere stages en het werken als vrijwilliger bij een zomerkamp voor kinderen merkte ze dat ze veel