Wij behandelen mensen

Wij zijn er voor gezinnen met kinderen en/of jongeren van 0-23 jaar met (complexe) psychische problemen.

Wij behandelen geen problemen maar mensen

Bij ons kun je terecht voor basis- en specialistische jeugd GGZ en specialistische jeugdhulp. Onze behandeling en hulp bieden wij daar waar dat voor jou prettig is. Thuis, op school of bij ons op de poli.

Wij vinden het belangrijk dat jij je gehoord voelt. Als je ons belt krijg je daarom direct iemand uit het team aan de telefoon zodat je je verhaal maar een keer hoeft te doen. Je gaat aan de slag met de specialist die het beste bij jou en je gezin past.

Geen problemen, maar kansen en oplossingen

Wij staan direct voor jou en je gezin klaar en zoeken samen met onze specialisten naar een oplossing. Ook kijken we wie in jouw omgeving jou kan helpen. Wij werken volgens de Wrap Around Care methode. Jij houdt de touwtjes altijd in handen, jouw wensen en mogelijkheden staan centraal. Hierbij draait alles om jouw vraag en wat jij wilt bereiken. Bij ons vind je geen standaard aanbod, wij doen wat werkt en nodig is.

We zijn in principe op werkdagen van 9:00 uur tot 17:00 uur bereikbaar, maar samen met jouw behandelaar maken we hier, als de situatie erom vraagt, andere voor jou passende afspraken over.  

Hulp regelen voor je kind of gezin

Voor behandeling bij De Opvoedpoli heb je een verwijzing van de huisarts, wijkteam of andere specialist nodig.

Als je bij De Opvoedpoli terechtkomt met een verwijsbrief, dan wordt onze zorg meestal helemaal vergoed door de gemeente (zorg voor kinderen jonger dan 18) of zorgverzekering (zorg voor jongeren ouder dan 18). iHub heeft met de volgende zorgverzekeraars contracten afgesloten: Achmea, CZ, DSW, Menzis, VGZ en Zorg & Zekerheid. Ben je verzekerd bij één van deze partijen en heb je een zorgvraag? Neem dan contact op met je verzekeraar.

Contact met een poli

Heb je vragen? Neem direct contact met ons op: bel, mail of kom gerust een keer langs op een van onze poli's.