Wij behandelen mensen

Wij behandelen gezinnen met kinderen 0-23 jaar met milde tot complexe psychische problemen. Dit combineren we met ondersteuning bij het opvoeden en we pakken problemen aan die spelen in het gezin of bij de ouders.

Wij behandelen geen problemen maar mensen

Wij zijn gespecialiseerd in jeugd ggz, opvoedhulp en jeugdhulp. Onze behandeling en hulp bieden wij daar waar dat voor jou prettig is. Thuis, op school of bij ons op poli.

Wij vinden het belangrijk dat jij je gehoord voelt. Als je ons belt krijg je daarom direct iemand uit het team aan de telefoon zodat je je verhaal maar een keer hoeft te doen. Je gaat aan de slag met de specialist die het beste bij jou en je gezin past.

Geen problemen, maar kansen en oplossingen

Wij staan direct voor jou en je gezin klaar. Zoek samen met onze specialisten naar een oplossing. Ook kijken we wie in jouw omgeving jou kan helpen. Wij werken volgens de Wrap Around Care methode. Jij houdt de touwtjes altijd in handen, jouw wensen en mogelijkheden staan centraal. Hierbij draait alles om jouw vraag en wat jij wilt bereiken.

Ook in het geval van een crisis staan we voor je klaar. Je kunt ons 24 uur per dag bereiken en we gaan meteen over tot actie. Bij ons vind je geen standaard aanbod, wij doen wat werkt.

Hulp regelen voor je kind of gezin

Voor behandeling bij De Opvoedpoli heb je een verwijzing van de huisarts, wijkteam of andere specialist nodig.

Als je bij De Opvoedpoli terechtkomt met een verwijsbrief, dan wordt onze zorg meestal helemaal vergoed door de gemeente (zorg voor kinderen jonger dan 18) of zorgverzekering (zorg voor jongeren ouder dan 18). Ook kun je als particulier zorg afnemen. Je betaalt  ons een bedrag voor de momenten dat je direct contact hebt met onze specialisten. Hieronder valt contact via: telefoon, e-mail, een gesprek of online hulp. Bij particuliere zorg moet een eigen bijdrage betaald worden.

Iedereen kan terecht bij De Opvoedpoli, daarom maak je tijdens je eerste gesprek bij ons afspraken over eventuele extra kosten. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Contact met een poli

Heb je vragen? Neem direct contact met ons op: bel, mail of kom gerust een keer langs op een van onze poli's.