Op 2 september verzorgt FNV-bestuurder Maaike van der Aar de aftrap van de campagne: ‘Kom eens in mijn schoenen staan’. Zij doet dat tijdens de landelijke jeugdzorgstaking in Den Haag. De campagne is een initiatief van FNV, Altra, de Opvoedpoli, Horizon en iHUB.

De schoen knelt in de jeugdzorg

De schoen knelt in de jeugdzorg en dat is flink voelbaar. De overheveling van verantwoordelijkheden loopt stroef. Het schaarse geld gaat onvoldoende naar de kerntaak van de jeugdzorg: kwetsbare kinderen, jongeren en gezinnen weer in hun kracht zetten. Hoe zorgen we voor ruimte, minder regeldruk, meer kwaliTIJD? Hoe zetten we de jeugdzorg bovenaan de politieke agenda? Hoe zetten we flinke stappen, hoorbaar in Den Haag? Vanuit iHUB en FNV nemen wij graag het initiatief en nodigen wij u van harte uit mee te doen aan deze campagne. Het zou geweldig zijn als iedere jeugdzorgprofessional in Nederland van zich laat horen.

Doe mee

Doe mee met de landelijke campagne ‘Kom eens in mijn schoenen staan’. Maak een schoenselfie en deel die samen met je verhaal en hashtag #inmijnschoenen. Vraag anderen hetzelfde te doen. Zo kunnen we samen flinke stappen zetten. Hoorbaar in Den Haag, op weg naar Prinsjesdag 2019!

Ga voor meer informatie naar:

www.inmijnschoenen.nl 

www.facebook.com/inmijnschoenen/

www.instagram.com/inmijnschoenen/

www.twitter.com/inmijnschoenen