Geïntegreerde hulp inkopen

De Opvoedpoli is de partner voor ambulante geïntegreerde hulp van basis- en specialistische jeugd-GGZ en specialistische jeugdhulp. Wij staan klaar voor hulp bij een gerichte aanpak van problemen die spelen in de regio.

Ambulante geïntegreerde hulp

De Opvoedpoli is de partner voor ambulante hulp van basis- en specialistische jeugd-GGZ en specialistische jeugdhulp. Wij behandelen en begeleiden kinderen en jongeren met (complexe) psychische problemen. We pakken daarbij ook (meervoudige) problemen op die er spelen binnen het gezin of bij de ouders. Dit doen we met multidisciplinaire teams.

Alle leefdomeinen; geïntegreerde blik

Juist die samenhang tussen jeugd-GGZ en jeugdhulp zorgt voor duurzame oplossingen. We bekijken alle leefdomeinen als die bijdragen aan de hulp en behandeling. Dat noemen we Wrap Around Care. Die geïntegreerde blik, daarin zijn we sterk.

Elk mens is uniek, onze oplossingen dus ook

Bij ons zijn er geen standaard behandelingen. Wij doen wat nodig is zodat gezinnen zelfstandig verder kunnen. Natuurlijk maken we gebruik van bewezen effectieve programma’s, instrumenten en behandelingen. Maar altijd als maatwerk.

Wij behandelen daarom ook daar waar dat het beste past. Soms bij ons op een poli maar we gaan ook naar gezinnen en jongeren toe; thuis, op school, op de kinderopvang of misschien gewoon ergens waar we wat kunnen drinken.

Uitstroom residentie / klinische voorzieningen

We denken ook mee bij het vinden van oplossingen voor de uitstroom uit residentie en klinische voorzieningen en zijn beschikbaar voor consulten. We beschikken over contracten met zorgverzekeraars. 

Hulp in de regio

Neem voor regiospecifieke initiatieven en aanbod contact op met een poli in de buurt.